My name: Liyana Hood
My Fotopage: http://aidina.fotopages.com/
About me: Kebahgian & Kegembiraan Milik Kami Bersama
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
Rusnah Ahmad
Latest entry:Masukkan Gambar-gambar Dahulu......
http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/DipohonGingko_zps46ecc5fe.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Dutch_zpsd5f06513.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/VillageofWindmills2_zps8e626e46.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/PelbagaiPasta_zps2a68a0a0.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/BungaandiDutch_zps62639f17.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Kej... View this Fotopage entry
Mr Amin
Latest entry:Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing
Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing(Cikgu Adhadi) Adalah sangat penting untuk kita memahami yang kebanyakan orang melihat diri mereka sangat berlainan dari rupa mereka yang sebenar. Tanpa mereka sedari, mereka merasakan diri mereka terlalu rendah, terlalu gemuk, atau hidung mereka tidak mancung, atau membayangkan mereka terlebih menarik berbanding rupa yang sebenar. Jurufoto perlu memahami perkara ini dan mampu menjadikan idea potret satu kenyataan untuk client mereka. Antara proses yang perlu... View this Fotopage entry
dukiaidah fotopages
Assalammualaikum View this Fotopage entry
MIN HASHIM
Latest entry:SEPI
..salam .. Semuanya tentang sepi ini..malam yg sepi tanpa suami..malam yang sepi tanpa anak2 dan malam yg sepi tanpa rakan yg sentiasa bertandang bertanya kabar berita di facebook..sunyi suasana di luar..sunyi dari riuh anak jiran tetangga..sunyi dari sorakan kemenangan euro..hiii.. View this Fotopage entry
siti hajar suratman
Latest entry:Jualan Tshirt Xfotopages
UNTUK SESAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI T SHIRT KHAS GROUP XFOTOPAGES BOLEH JOIN GROUP XFOTOPAGES DI http://www.facebook.com/groups/xfotopages Pre Order Warna:Hitam Saiz:XS, S, M, L, XL = RM25 XXL = RM27.00 XXXL = RM29.00 XXXXL = RM31.00 XXXXXL = RM33.00 View this Fotopage entry
Tshirt Geng Xfotopages
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
kamaredzuan mark
Latest entry:Panel merah
View this Fotopage entry
Layman Garderner
Latest entry:Bunga Lama Retro
Rasa2 mcm ni pokok bunga yang tumbuh dalam semak zaman dulu2... View this Fotopage entry
MUM NuRIMAH ISHARA Hj Abd Karim
Latest entry:gambar2 kemeriahan raya kat kg
View this Fotopage entry
Hayati Ibrahim
http://s06.flagcounter.com/more/TTqN() Flag counter posted on 16th March 2010 UNTUK ENTRY TERBARU SCROLL KE BAWAH YA.... View this Fotopage entry
sheila rusila
Latest entry:Walimatul-Urus Tuan2 dan Puan2 di persilakan hadir.
MUSTAPA AHMAD DAN ISTERI SITI RUSILAWATI (SHEILA) MENGUNDANG SEMUA KENALAN DI FOTOPAGES INI UNTUK MERAIKAN MAJLIS PERSANDINGAN ANAKANDA KAMI PADA HARI SABTU 22.10.2011 DI ALAMAT MARSILING RISE BLOK 128,SINGAPURA. KEHADIRAN DAN DOA' RESTU TUAN2 DAN PUAN2 SEMUA KAMI SANGAT2 MENGHARGAINYA. TERIMA KASIH. View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
Izarul N Anis with Aisya N Airell N Aimar
Latest entry:Short trip to Penang with Luv
1 Happy family ;-) I'm Happy bila tengok anak2 happy. Lucky diorang ni kecik2 lagi dah banyak berjalan.. dpt bercuti tengok tempat orang dari Mama diorang dulu. ;-) nanti bila Mama & Papa dah Tua, bawa kitorang jalan2 pulak tau :-D Ist time bawa Airell & Aimar naik Feri. X ada la best apa pun kan...atleast for kenangan diorang bila besar nanti. Otw balik KL we decide untuk naik feri. Aisya penah naik feri masa umur dia 1 thn. So ni 2nd time bagi kakak Aisya. :-) Ni lah terapi yang paling b... View this Fotopage entry
Mohd Heruwan
Latest entry:TTPM Retreat 2011 - Johor Bahru
Tarikh : 01 Jun hingga 04 Jun 2011 Masa : sepanjang masa Lokasi : Johor Bahru, Johor dan juga di Singapura.. Retreat TTPM yang pertama bagi tahun 2011 telah diadakan di Johor Bahru, Johor. Untuk retreat kali ini, hanya Ketua Seksyen sahaja yang diarahkan untuk hadir. Buat pertama kali juga dalam retreat TTPM, para peserta telah berpeluang untuk ke Singapura bagi melawat Consumer Association of Singapore (CASE) dan Small Claims Tribunal of Singapore. Lawatan sambil belajar itu telah sedikit sebanyak ... View this Fotopage entry
sue eddy
Latest entry:BELOVED FAMILY TICKER...
FOR THE LATEST ENTRY ..........SCROLLLL DOWNNNNNNN PLZZZZZZZZZZZ...!! View this Fotopage entry
de nuanza
Post by nuanza on Tue Feb 02, 2010 View this Fotopage entry
farah farha fauzana
Latest entry:ENTRY KHAS..SILA LIHAT ENTRY BARU DI BWH ENTRY NI KEY..TQ!
Biz suka suki & main2ku....utk makluman, ni bkn MLM (Multi Level Marketing) ye ; http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite(B'White) keluaran sykt InHealth Beauty (M) Sdn Bhd & http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara(Jamu Mak Dara (Serbuk@Kapsul)) keluaran syarikat Jamu Mak Dara Sdn Bhd. http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite() http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara() http://keanggunanwanita.blogspot.com/sea... View this Fotopage entry
Hairani Ab Karim
Assalamualaikum kengkawan, ada sesiapa nak g santai d PD dan x ada tempat tido.. cubalah jengok2 kat kkak punya fp ....kakk ada studio room kat Tiara Beach Resort untuk di sewa.. Studio room ini hanya 1 bilek & living room dan 1 bilek air ... spt digambar tu..dua katil super single... 1 katil boleh tido untuk 2 orang ...ada air-cond,kipas, TV , mini fridge dan jug elektrik ...dan lengkap perabut spt gambar ygg kkak pastekan tu... Kadar sewa hari biasa RM150/- hujung minggu (Jumaat-Sabtu) RM200/- dan cut... View this Fotopage entry
DATARAN KA'BAH
An Ai
Latest entry:My Balloon Collections
Ni lah hobi terbaru ku...hehehe leh tak jadi clown :-D View this Fotopage entry
Cat
nor marlida
Latest entry:BIHUN SUP UTARA KITA KEMBALI
Boleh contact 016-3571159 @ 019-9543616 View this Fotopage entry
cho zila
Latest entry:Fotopages Kembali
Dengar khabar fotopages kembali... terus menjenguk ke sini... Oh la la la... dah ada rupanya... View this Fotopage entry
Diana Yussof
Latest entry:Bakul manik pesona - hantaran kahwin buat Latifah
Bakul manik pesona kali ni adalah gabungan manik berwarna silver dan cream. Sebenarnya, sesaja jer buat bakul manik ni untuk habiskan manik silver yang ada.....alih2 sepupu aku suka pulak. Dia nak jadikan one of dia punya hantaran. So, inilah hasilnya.... ;-) View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
RnZ Photo JB
Untuk mendapat keterangan lanjut & salinan pakej sila klik - http://rnzphoto.blogspot.com/ atau hubungi talian h/p 013 7766593 - Ramlan Hj A.Rahman http://s04.flagcounter.com/more/ICuD() View this Fotopage entry
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
Chik Att
Latest entry:BERPINDAH .........
ASSALAMUALAIKUM .............. CA dan berpindah ke http://atleena.blogspot.com/ dan di http://lakarankasihbonda.blogspot.com/ Jadi pada semua rakan2 ... jemputlah datang ke rumah baru CA ..... TERIMA KASIH DAN SELAMAT DATANG ......... View this Fotopage entry
azura fp
Latest entry:MY RIGHT EYE (KATARAK) 1ST JULY 2010
Salam untuk semua, pd kengkawan dan juga silent reader....harap semuanya sihat sejahtera lah yea Hmmm.......masih ada lagi ke yg menjengah FP ku ne?!.....hehehehe, almaklumlah dah berkurun FP ku ne tak berupdate....berhabuk bagai dah...sure ramai yg dah bosan menjengah kan... sorry kengkawan.... Dah lama tak mengarang ayat di FP ne...rasa janggal lak.... :-) Nak mula macam mana yea???.......adoi3x....idea dtg lah!!..huhuhu this n3 special sikit & feel sad sikit....napa yea?...coz, this time... View this Fotopage entry
Fauziah Harun
Latest entry:My Blog
Just a note.... http://geeharun.blogspot.com View this Fotopage entry
mama tanawit
Latest entry:N3 yang fedup-minta pertolongan kawan2 FP.
Salam petang sabtu kawan2 jangan terkejut pula kalau terbaca N3 ila kali ni. Saya sangat2 fedup dgn FP saya ni :head_bang: . Fp ini merupakan fp yang kedua saya, setelah fp yang pertama tak dapat buat link. saya terpaksa buka fp ini sekarang ini masalah yang boleh di kata lebih kurang sama dgn fp yang pertama berulang lagi.:cry: saya sangat2 sedih dan kecewa sekali. saya harap kawan2 dapat menolong masalah saya ini. sekarang ni saya dah pun masukan banyak N3 dlm Fp ini tapi tak boleh pula buat link. ... View this Fotopage entry
norhidana miswan
Latest entry:aku yg semakin pemalas
salam korang...lama betul aku mendiamkn diri... tak tau nper aku jd pemalas sgt nk mengupload gamabr... maklum ngn fb n blog lg mudah... tp aku akan mule nk mengupload gmabar lg... lgpun laptop aku tak blh nk upload fp, tak tau nper... meh lyn dulu tudung2 aku mana yg ada ek..... yg telah diglamers kan oleh aku View this Fotopage entry
Sha Za
Latest entry:Edisi Kuih Raya Part 1 & Makan-makan Aidilfitri
Memandangkan Syawal dah hampir sampai ke penghujungnya, maka Sis buat cepat-cepat entry ni…pasal nanti kalau cerita lepas raya, tak la seseronok bercerita dalam musim raya. Kali ni Sis nak bercerita bab kuih raya….. Kalau rumah orang lain, kuih raya teratur saja atas meja di pagi raya, rumah Sis lain ceritanya…Dah 2 tahun macam ni...Tahun lepas hubby Sis dah merungut, bukan apa, kesian kat budak-budak. Tahun ni pun masalah yang sama, bukan kerana perancangan masa tak betul, sebaliknya ada masalah... View this Fotopage entry
norhafiza mohammad
Latest entry:salam ramadhan al mubarak
salam ramadhan al mubarak :-) lama tak update kat FP ni,sibuk sikit la bulan puasa nih & susah sikit la kita nak masuk FP,kita pun tak tau kenapa,tetapi selalu 'hang' tiap kali masuk FP...hrrrmmmmm napa eh?? $-) $-) $-) $-) berpuasa tahun nih agak mencabar lar skit,sebab masa berpuasa panjang, subuh masuk pukul 4pagi & berbuka pukul 8.40malam huiiihhhh jenuh nak tunggu ;-) ;-) cumanya kat sni walaupun waktu berpuasa panjang tapi cuaca kat sni yang sejuk berangin,takda la kita rasa letih sangat :... View this Fotopage entry
HanAz ishak
Latest entry:dah berbulan bulan kutinggalkan.....
ASSALAMUALAIKUM.... TERIMA KASIH UTK SESIAPA SAHAJA YG DATANG KE FP NI JEMPUT LA KAWAN2 SEMUA KE BLOG KAK HANAZ UTK MENGETAHUI APA2 YG TERKINI http://citrarasahanaz.blogspot.com DAN KALAU SESIAPA YG NAK SELALU BERHUBUNG TUH LEH JUMPA KAK HANAZ KAT facebook...... add aje Hanaz Ishak.....jumpa la kat situ.... terima kasih :-D View this Fotopage entry
HePi FaMiLy aLwAyS
Latest entry:Posink kat Taman Tasik Taiping -17/11/2010
Assalamualaikum... Tanggal 17hb December * PEMBETULAN:- bukan December, tp November 2010, (mintak maap... ) hihi :P bersamaan 10 Zulhijjah 1431, (Raya Haji).. Aku balik kampung ngan kinah and haikal... Asben aku tak dapat balik,,,, sebab ada tugas penting kat tempat keje.. Hakimi pun tak balik.. sebab pesan cikgu.. nak bahagi2 kan buku teks tahun 5 on that day... so.. walau pun terasa berat hati nak tinggalkan kimi kat KL.. and aku lak balik kampung ngan kinah and haikal je.. terpaksa gak aku ... View this Fotopage entry
ni dok main game..
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Mas Lily
Latest entry:Amirah...
Amirah @ rumah Amirah @ Tasik Cempaka Amirah @ Floria View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
Qasih Aisyah
Latest entry:Jana wang dengan adsense
PERHATIAN: Sekarang Anda Berpeluang Mendapatkan Strategi Lengkap Dan Terkini Jana Wang AdSense & Trafik Versi 2.5 Yang Mampu Mengubah Pendapatan Online Anda Selamanya...!” http://www.janawang-adsensemudah.com/ View this Fotopage entry
zie ab
Latest entry:Entry Penawar Rindu.. & Bakat Time..
Salam semua.. Rindu btl kat FP nie.. heehe.. TQ pada kawan2 yang masih ingat kat Zila. Sayang korang semua.. Tadi jumpa Kak Nuri kat Jusco, semangat nak update terus berkobar2.. Actually skrg ni, x sihat sangat selesema + penyakit bulanan + ahad lepas pi main bowling & jln2 kat Alamanda = Sakit & lenguh2 satu badan.. Lately sibuk sangat2.. seminggu 3 kali Zila pegi Bakat, sibuk ngan homestay (beli barang & buat website) & preparation utk kenduri adik ipar yg nak kahwin bln depan. Tak nak citer... View this Fotopage entry
PERMATA HATIKU
Latest entry:ASSALAMMUALAIKUM
SERBA SEDIKIT TENTANG DIRIKU= NAMA SAMARAN:AZA,SHAZA,PAH TARIKH LAHIR:24 DEC 1981 NAMA SUAMI:AZHAR B OMAR TARIKH NIKAH:24 DEC 2004 PEKERJAAN:SURIRUMAH TANGGA MENETAP:SEREMBAN, NEGERI 9 ASAL:JOHOR MAMA KEPADA: http://www.baby-gaga.com/() http://www.baby-gaga.com/() http://www.baby-gaga.com/() EMAIL:azani_mama@yahoo.com.my FP BIZZ:http://shaza7205.fotopages.com(shaza) BLOG:http://manja-kusayang.blogspot.com(manjaku) BLOG BIZZ:http://shazagshops.blogspot.com(Gshops) ... View this Fotopage entry
ieder immi
Latest entry:ABASSA ENT - laman baru
CAWANGAN BARU KAMI TELAH DIBUKA .... SILALAH BERKUNJUNG BUAT SEMUA TEMAN - TEMAN FP YANG INGIN MENGETAHUI DAN MELIHAT HASIL KERJA TANGAN TERBARU MY HUBBY .. SILALAH KE BLOG KAMI DI http://ironwork-abassa.blogspot.com @ EMAIL JER KALAU MALU-MALU .... di iedaimmi@yahoo.com.my DAN KEPADA SEMUA PELANGGAN2 YG DIHORMATI SEKALIAN , KAMI AMAT BERBESAR HATI INGIN MEMAKLUMKAN BAHAWA KAMI TELAH MEMBUKA CAWANGAN PERTAMA KAMI DI KUANTAN DAN IANYA AKAN BEROPERASI SEPENUHNYA PADA 16 JUN 2009 INI . TERIMA KASI... View this Fotopage entry
ita Razif
Latest entry:HAPPY 33RD BESDAY PAPA
Assalamualaikum..tak tau la ada org singgah fp aku ni lg ke tak..hahaha..tiba2 terasa nak update something kt sini.. firstly..nak ucapkan trima kasih pada sapa2 yg masih x jemu tinggalkan jejakkt fp aku nie..TQVM..terharu sgt sbb masih ada yg sudi singgah.. terutamanya pada my lovely besen & kak madihaa..sori sgt2 sbb dah lama x melawat fp korang.. lama btoi rasanya tak bercerita kat sini..rasanya dah hampir setahun.. lupa daratan btul..hahaha..biaq la ada org tgk ka..x dak ka..aku tetap nak... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
Wanie Ayunie
Latest entry:Sahabat Singapura (Cari.com)
wuhuuuuuuuuu... hai guys... lama tak update nih... macam malas plak nak mengupdate FP... tapi tak pe hari hi wanie cuba merajinkan diri ini... for today... wanie nak berterima kasih kat akak Mal (Virgomal @ Jamilah) bila turun KL sudi nak jumpa wanie.. yang terharunya.. dia sudi buatkan brownies utk wanie.. Thanks a lot akak.... nanti ada rezeki wanie turun Singapura pulak... View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
Iezah Azizam
Latest entry:Trajedi World Cup 2010
Salam Sayang buat semua sahabat... hmmm agak lama aku x menjengah FP ni... sepanjang tu macam2 hal yang terjadi & menimpa kami sekeluarga... rindunya aku nak mengarang balik walaupun FP ni utk picas je sebenonye tp aku x kira aku nak berceloteh jugak... ;-) Bulan Jun & Julai 2010, di tengah2 kerancakan World CUP 2010 (WC), famili aku aku ditimpa bencana... trajedi yang x kan kami sekeluarga lupakan.... kenangan hitam yang meninggalkan kesan mendalam terutamanya utk mak aku.... 26 Jun 2010 - Sabtu... View this Fotopage entry
WaNrenN lUv
Latest entry:K.A.M.I
NEW EN3 KT BAWAH YEA :-D View this Fotopage entry
mirasyaheerah shaidin
Latest entry:^____^
[b]FOTOPAGES, BYEBYE! HELLO, http://mumblemira.blogspot.com(RUMAH BARU) View this Fotopage entry
MaMa TaNaWiT
Latest entry:rumah baru..
hai frends..sebenarnya ila sekrang dah buat fp baru sbb yg ni ada sikit problem..skrg yg baru 2 dalam proses pembinaan semula..hehe..so, ada masa lawat la yg baru.. http://familydishes.fotopages.com View this Fotopage entry
aida basir
Latest entry:alamanda,putrajaya with aunty faizah n co
date:16/01/2010 thanks faizah,saiful & little boy haiqal..sudi bawak kami jenjalan...X sabaq tunggu hampa plak mai langkawi...see u soo!.. View this Fotopage entry
Umie Farra
Latest entry:outing,picnik dgn mak n adik2 di air terjun ulu chepor
salam semua........... maaf asik lambat je umie update fp ni kan,dah teruk benor habuk dan bersawang kan..jap2 umie vacuum dulu yer hehehe LOL LOL LOL..terima kasih kwn2 sudi masuk lg fp umie yer...umie masih syg pd fp n kwn2 tau..cuma umie aktif kat FB jer skrg..tak bermakna umie lupakan fp.... :-> ok ler..3mggu lepas punye cite hahahaha....mak n adik2 dtg ipoh,aktiviti kami g outing jusco sambil mkn n berkelah kat air terjun ulu chepor tu jer..air terjun ni tak jauh dr umh kami,5min jer pun.. :-D... View this Fotopage entry
Littlestars Studio Photography
ADAN & AIZAH View this Fotopage entry
Sweet Treats
Latest entry:ADVERTISEMENT
CUPCAKES PROMOTION BY SWEET TREATS http://s05.flagcounter.com/more/CqIt() since 29.08.2009 http://www.facebook.com/pages/Klang-Malaysia/Sweet-Treats-dCupcakes-Haus/301411815453() http://cupcakeshaus.blogspot.com( ) !!! TO COMMENT FOR THE NEW ENTRY, PLEASE SCROLL DOWN !!! View this Fotopage entry
NorAsmah Isahak
P JALAN2 KAT MELAKA... FIRST TIME AS SAMPAI MELAKA , SERONOK RUPANYA MELAKA NI.. BANYAK TEMPAT2 SEJARAH... INSYAALLAH KALU ADA REZEKI AS AKAN SAMPAI LAGI MELAKA... TAK SEMPAT AS NAK PERGI BANYAK TEMPAT, SBB ABAH AS TETIBA JER DISERANG SAKIT JANTUNG... KENA LA TAHAN WAD 3 HARI 2 MALAM.... ABAH DISERANG SAKIT JANTUNG, KENA TINGGAL KAT HOSPITAL BESAR MELAKA 3 HARI 2 MALAM.... View this Fotopage entry
Normaya Hawai
Latest entry:New Project
dah lama tak update erkkk...sejak ada FB nie terus tinggalkan FP..hehhee tuan punya baju nie ialah mak kak ira (ofismate)...dia kasi 3 helai nak dijahit manik..tp hanya 2 jer yg sempat dulu..other one dlm progress...apa2 design tak kisah lah katanya... asalkan cantik...huhuuuu View this Fotopage entry
abby joe
Latest entry:barang antik
abby jumpe barang ni kat muzium :-D :-D :-D ni plak jumpe kat rumah member abby :-D :-D :-D bayar 1 juta baru boleh dapat LOL LOL LOL View this Fotopage entry
Mizz Ekram
Latest entry:aBoUt mE!!
New Entry kat bawah yer.... View this Fotopage entry
Azliza in Luv
Latest entry:~ Nur Elyssa Suffia 1st Birthday Bash ~
Salam.. Lbh sbln FP ni x berupdate.. huhuhuuu..... Bizi btul haku.. apo yg haku bizi kan ?? Tunggggggggguuuuuuuu... !! Hahahahaa.. Jom layan pic2 1st bezday anak daro den, Icha @ Elyss pd 14/3/2010 (Ahad) hr tu.. Majlis d buat secara sederhana aje.. tp penuh meriah.. TERIMA KASIH pd sume yg sudi dtg.. & terima kasih jg pd yg bg adiah2 sumer.. X de idea nak ngomel apa.. Meh tgk pic laks.. Invitation Card... Princess of the day... Bergaya2.... ... View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Nurun Najmee Hasenan
Latest entry:Orang baru
Salam buat semua yang menjenguk fp saya yang dh berhabuk2 n bersawang ni. Memang saya akui saya dah lama benor x update sampaikan saya dah bersalin baby kedua baru ada masa. Untuk pengetahuan rakan2 fp, mgkn ade yg terkejut x tahu saya mengandung and dah pun bersalin. Alhamdulillah dapat baby girl yang dilahirkan pada 29 Julai 2009, berat 3.41 kg, jam 8.38 mlm. Apepun masih belum terlambat untuk saya mengucapkan selamat hari raya buat semua dan maaf zahir batin. Di sini saya upload gambar2 puteriku yang... View this Fotopage entry
Nurfikas Salleh
Latest entry:^_^Raya Cookies^_^
Salam semua.....Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan dan pengunjung fotopage Nur. Diam tak diam dah seminggu kita berada dalam bulan syawal...... Ok lah Nur pun tak ada cerita yang nak diceritakan....Nur cuma nak kongsi dengan kawan-kawan kuih muih raya yang Nur buat tapi belum sempat nak update hari itu....abah along pun ada bertanya tak buat kuih ke tahun ini.....hehehe....lambat benar Nur nak update fotopage....terkedek-kedek macam penyu.LOL :-D View this Fotopage entry
wani hafiz
Latest entry:kazenku masuk pertandingan memasak rendang
jumaat lalu,kazen ku telah masuk pertandingan memasak rendang raya...tempat pertandingan tersgt dekat ngan umah...so pegi la kami 3 beranak nak bagi semangat la konon.... mak aku selaku juri tetap...hihihi..pot..pet..pot..pet...je... View this Fotopage entry
LITTLE MAMA
Lama sungguh tak bercuti...Kali ni nak update cite masa kami berada dipuncak genting higlands...Sungguh nyaman,sejuk...Percutian kali ni telah ditaja oleh mysister.... Hik..hik..hik... Milions thanks to her...Lepas ni kalau dapat doyan runtuh,jangan lupa taja lagi yea... Kite gi bandung plak...So tak nak citer betapa gumbiranyer kami sebab kalau tengok gambar pun dah tau betapa gumbiranyer kami berada dipuncak sana..Dah nama pun kota keriangan kan... hehehehehe So enjoy the pictures... ... View this Fotopage entry
amboii ray
Latest entry:Salam Adil Fitri
View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
zam and ina
Latest entry:Happy anniversary ... 8 years
You`re my wife and my friend and my strength Till the end of my time I`ll be loving you...loving you View this Fotopage entry
NatUre ShOOt
Latest entry:contoh2 dekorasi
View this Fotopage entry
suhaila zakaria
Latest entry:Jom belajar meniarap bersama Afiq
golek-golek ngan abang lak:weee: :wave: View this Fotopage entry
Lynn ibu yana
Latest entry:~Family Day @ Sunway Lagoon 07.02.2010~
Salam......... Huhu..........lamanya x update FP nie...........nmpk gayanya sebulan sekalilah br update blh gitu???? :-D :-D insyallah kalau ada masa memang akan update FP nie ;-) ;-) ;-) oklah jom layan pic kitaorg gi family company abah yana kat sunway lagoon.............best sgt dp pg sbb dh lama giler x gi sane last pg time kecik2 dulu......... masuk skrg pun dh mhl bila ada peluang mcm nie join jelah :-D :-D :-D sblm tu nk tepek award kak nurul........thanks akak.......... ;-) ;-) ... View this Fotopage entry
Lela Lezan
Latest entry:Rumah Bersawang
4 tahun x apdet....rinduuunyeee kat umah ni View this Fotopage entry
AenSuffiya lil princess
Latest entry:Princess Zaraa 2nd besday bash
Veneu : KFC Extreme Park,Sec 13 Shah Alam Time : 4 - 6pm Theme : White........ Salam to all viewers....lama as tk apdet kan....payah la klu tkde streamyx ni.....hangin je sbb berukband tk menentu....sat ok sat tak tu yg jadik maleh tu....tp rini da kebetulan ader kt kg hubby....cepat2 la apdet kan....sib baik adik2 ipar ku ader complete pakej streamyx n wifi....walllaaaa.. Today as nk apdet n3 besday zaraa lil princess ina/reen last saturday... Mmg hepi sgt.....very enjoy de party.....thanks ina ... View this Fotopage entry
naqib najib
Latest entry:habis
27 mei ari tuh dah tamat kontrak sebagai cikgu ganri kat sekolah menengah kebangsaan jalan bukit kajang. heheh banyak pengalaman ooooo... sume tuh ta terbayar dengan 2 bulan gaji.. betul gak cakap org.. pengalaman tuh tak ternilai.. kite kene rase sendiri.. 29 ari tuh ada sambutan hari guru peringkat sekolah... so kontrak da tamat datang pakai kemeja ngan jeans je la.. ahaks.. sepatutnye tak bole.. tak manis budak2 pandang... hari tuh datang pun sebab sume cikgu2 kat c2 ajak pg sambut sekali... heheh.. ekut... View this Fotopage entry
Nazarul Syima
Latest entry:KYRA 2nd Besday Bash
Date : 11 Apr 2010 (Sunday) Time : 5.00pm-7.00pm Venue : Restoran Sup MatSirat, Bandar Kinrara Theme Colour : Orange Al-hamdulillah, akhirnya 2nd besday kyra berjaya diadakan dan majlis berjalan dgn lancar dan meriah dgn kehadiran kwn2 FP, Blog dan family kedua belah pihak. Jemputan mmg terhad coz limited place, jemput family,HLM geng and closed friends only. Pada yg tak dpt dtg tu, kami paham mungkin keadaan tak mengizinkan dan ada hal lain.. It ok, nx year bole jumpa lagi.. :-> Terima kasih pad... View this Fotopage entry
munie naufal
Latest entry:Abg n Adik
-Salam...lamanya fp ni tak berupdated,ibu busy ngan mcm2..keja la,anak2 la n bisnes skit2..ibu ada wat bisnes handbag online kecil-kecilan je. -Sesape yg berminat ngan handbag COACH ORIGINAL,price berpatutan bleh cash,ansuran n kutu..sila ke http://coachlover82.blogspot.com.. -Price cheaper compare to Coach Butik sbb amik direct from US... -ni gmbr latest my 2 hero..tgh get ready nak mandi.. View this Fotopage entry
yus with aie and syahir
Latest entry:BERCUTI KE PULAU SIBU 11-13 JULAI 2009
KAMI MEMULAKAN PERJALANAN PADA HARI SABTU.. LEBIH KURANG PUKUL 6.00 PGI.. PERJALANAN MENGAMBIL MASA SELAMA 2 JAM.. UNTUK KAMI SAMPAI KE JETI TG. LEMAN.. 9.00 PG KAMI MENAIKI SPEEDBOAT.. UNTUK KE PENGINAPAN KAMI DI RIMBA RESORT.. MACAM TAK CAYA JER.. PUKUL 5 PG ADER KAT RUMAH.. TGHAR PULAK DAH LEPAK2 KAT PULAU.. ~bersambung~ View this Fotopage entry
D rase Enterprise
CLASS BASIC HANDS ON CUPCAKE Kini, syu ada menganjurkan class cupcake. Kepada sesiapa yang berminat boleh bagi detail by sms. Yuran : RM 150.00 Class akan diadakan pada setiap hari Sabtu sahaja dari jam 2.00pm - 7.00pm Tempat : Dirumah syu sendiri, seperti di alamat di atas. Apa yang akan anda dapat? - 16 pcs cupcake hasil tangan anda dengan bantuan teknik2 yang akan syu beri. - percuma 4 nozzle, 1 spatula - percuma 3 resepi (chocolate, vanilla, orange) Ape tunggu lagi? Jom kita bermain... View this Fotopage entry
PuTRa NoSiKa
Latest entry:my baby @ 20weeks pregnancy
Salam... :-D :-D :-D smlm p cek up..baby dh pandai senyum n asyik wat aksi jek..hehee doc kate baby sgt aktif..alhamdulillah.. xsbr nk tgk baby kuar ni..mudah2n dipermudahkan semuanya..amin ;-) ;-) ;-) ;-) ** sila teka boy ke gurl?hehehee ;-) ;-) ;-) ** doc kate,baby dh start buat aksi bile mummy nk tgk muke die..hehee ** dpt gak tgk muke baby..tp still ade uri kat dpn muke die..huhuhu ** yeay..baby smile la... :-D :-D :-D :-D :-D **daddy pon... View this Fotopage entry
maya amir
Latest entry:zaki & farah (part 2)
ok..mari kite outdoor bersama perantennnn:) moga zaki & farah bahagia hingga ke akhir hayat.. :-D View this Fotopage entry
Dida zin
Latest entry:nex trip hatyai..... tunggu............
View this Fotopage entry
malasSZz nSZr
Latest entry:selamat hari raya aidilfitri 2010
Upin dan Ipin bermain guli… Bermain guli berwarna-warni… Aidilfitri menjelang lagi… Jari disusun mohon diampuni… Dari Melekek pergi ke Umbai… Singgah kat Cheng beli durian... Kampung halaman melambai-lambai… Semoga selamat dalam perjalanan… Sana sini orang menyanyi… Lagu raya yang dulu, juga yang terkini.. Semoga meriah raya kali ini… 20 hari bulan kita jumpa lagi… InsyaALlah… salam sayang dari malasz..... View this Fotopage entry
Yus Fida
Latest entry:D luv of nature...
Di suatu petang, dengan masa yg agak terhad (sebab hubby nak masuk shift keja malam)...kami dtg bersenang lenang kat sini. Patutnya, kalo org lain dtg sini petang2 minggu mcm ni mesti sbb ada xtvt jogging atau pun sessi beriadah bersama keluarga...mmg ramai org kat sini, tapi kami dtg dgn senang lenang gitu sbb nk cr tempat lepak makan kerepok lekor ajer.... LOL Taman Tasik ni luas sangat, kiranya kalo x berjongging pun...berjalan-jalan round pusing tasik ni pun boley berpeluh sakan. Kali ni... View this Fotopage entry
kek pengantin
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
sygsal selalu
SALAM SAHABATKU SEMUA...... ANDA SEMUA DIJEMPUT KE MEDAN SELERA SAL...SEKALI MAKAN PASTI NAK LAGI...HE HE HE..... DENGAN RASMI NYA......MEREKA-MEREKA INI ADALAH SAHABAT DI ALAM MAYAKU..... SCROLL UNTUK MELAYAN ENTRY-ENTRY YANG BARU...... View this Fotopage entry
Princess Lia
Dah lama tak update FP ni.....FP kawan-kawan lama tak tengok....maaflah ya.. almaklum penyakit M dah melanda diriku ni dan yang paling menyampah dengan Photobucket..ee..ee.ee.geramnya...tak boleh nak upload gambar. :get_you: ...tension..tension Jom Zaz .....Aina dah 3 tahun la.... View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
eyeofpixels phOtOgraphy
Latest entry:Selamat Datang!!!!!
Selamat Datang!!! Ini lah rumah baru Que!!!!! Setelah melalui pelbagai peringkat yg sgt membengongkan que :you_crazy: ~ade 4 buah rumah dh que buat b4 ni... :bad_idea: asek x puas ati jgk jek...hehe..akhirnya que dh cuba menetapkn ini la rumah baru que!!!! Insyaallah...hehe Terima kasih sudi menjenguk...& sudi2 la lg menjenguk my FP ni lg ye~ :wave: :bounce_g: :bounce_m: :bounce_b: :bounce_o: :bounce_p: :bounce_flash: :wave: (dlm proses pengubahsuain. :-D :-D :-D :-D :-D... View this Fotopage entry
Dodi Rahim
Latest entry:Our Kayu House
Untuk Melihat Hasil Yang Terkini, Sila Lihat DiBawah Yer.... View this Fotopage entry
Jiwa Jiwa
View this Fotopage latest entry
Zallyien Bie
Latest entry:~ WelComE To My PagE ~
Hi, Welcome To My Page! This my 1st entry.. Baru nak berjinak2 ngan FP ni katakan. Actually, FP nie member yang kenalkan.. So, kalu ada masa terluang tu, buat jugalha.... Saja nak isi masa lapang yang sebenarnya diambil dari masa yang busy... :-D ~ My Wedding Pics ~ View this Fotopage entry
diana fotopages
PLEASE VISIT http://dianaliciouscakes.blogspot.com View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016