By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 10-May-2010 15:57 Email | Share | Bookmark
Our CCM @ Taiping ~ Part III (@Swimming Pool)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Salam semua kengkwn...
Harap smeuanye sihat dan dilindungi selalu olehNya...

Dah agak lama umah liyana ni x berupdate, sure ramai kwn2 yg dtg tp terus kluar blk cz x ada citer baru...
Sejak 2 menjak ni penyakit 'M' liyana makin menjadi2 ditambah lak dgn lg 1 'M'...terus langsung x berupdate umah ni...
Utk menjenguk umah kwn2 pun belum ada kesempatan.... InsyaALLAH lepas ni akan liyana terjah satu persatu...

Anyway, tima kasih pd yg masih dan sudi menjengguk ke umah liyana yg x seberapa ini...
And thanks juga pada Mizwa kerna sudi bertanya khabar liyana melalui hp last week, terharu rasanye...

Oklah berbalik kpd n3 kali ni, sambungan dan masih pikcas2 dihari CCM kami last 2 month...
Harap semuanye x jemu melayan pikcas2 gumbira kami ini....
Kali ni semua pikcas masa kami menghabiskan masa di swimming pool...
Pikcas2 ni adalah dlm masa 2 hari, liyana combinekan utk satu n3...senang citer...hehehe...

Lepas potong kek, kami semua terjun dlm swimming pool tu sampai kul 6.00pm...tu pun stop cz hari sudah hujan....
Dan pagi esoknyer lepas breakfast, kami sambung berendam dlm pool lagi...tu pasal pikcasnyer berlambak2...hihihi....
Nak dibuang sayang, x ditempek pun sayang...so ini lah hasilnyer....

Oklah dah x tau nk citer apa, cz dah lama berlalu CCM kami...
Jom layan yer apa yg ado....jaaaazzzzz........


Posink dulu kat pool...


Liyana dgn permata hati...


K'long dgn anak2...


Pikcas k'niza dgn adik alia...


Asu dgn anak2nyer...


Acara bermain dlm pool...main bola dan baling air...best oooo....hehehe...


Ni lak pikcas p'ngah (abg liyana) melayan aiman & aizat main dlm pool...naik lenggeh bahu p'ngah diorg kerjakan...hihihi....


Aksi along@aizat dlm pool....


Aksi anak dara liyana bersantai dan berendam dlm pool....


Aksi manja Aina ditepi pool...suka pikcas ni...


Anak2 buah liyana...


Pikcas anak2 buah liyana...semua suke sesangat dpt berendam dlm pool...


Cuma k'yong & k'ngah jer yg x turun mandi, cz atas sebab2 tertentu...hehehe...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx



Dapat award dari ayi ...http://herymarlinda.fotopages.com...tanda syang dia pada kami
Kitaorg pun sayang ayi gak...muaaahhhhh....
Anyway, thanks ayi cz sudi letak nama liyana dlm list tu...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net