By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 19-Apr-2010 11:52 Email | Share | Bookmark
Our CCM @ Taiping ~ Part II (SSA & Besday Celebration)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Tarikh: 13.03.2010 (Sabtu)
Masa: 2.30pm ~ 3.30pm
Lokasi: Suria Services Apartment, Bukit Merah, Taiping

Salam pagi isnin buat semua kwn2 dialam cyber ni...
Harap semuanye sihat2 hendaknye...

N3 kali ni CCM kami utk part yg ke-2, masih di ari yg sama dan tarikh yg sama...
Lepas kami ke muzium dan ronda2 + mkn tghari + cari brg kat Tesco Taiping tu,
kami terus gerak ke Suria Services Apartment, Bukit Merah utk check in...

Actually apartment ni liyana cukup berkenan bila tgk kat fp k'ziela...
Thanks jugak pd k'ziela & k'za cz time tu diorg kasi no telefon SSA tu...
Lepas bincang2 dgn semua family, kitaorg decide utk stay kat SSA jer....
x yah nk masuk themepark lg..hehehe...
Lagipun swimming pool dia besar dan best....

Ok, dah x tau nk citer apa...jom tgk pikcas kami kat lobby sementara liyana chek in ari tu...
Jommm layannnnnnnnnnn..........


Jalan nk masuk ke Suria Services Apartment...


Pikcas family k'long & asu....


Pikcas my family...


Pikcas candid masa nk chek in...


Asu & anak2 dara keciknyer...


View dari apartment kami...



Petang tu lepas chek in dan punggah barang serta solat, kami turun ke swimming pool....
Pikcas berendam kendian baru letak cz pikcas kat swimming pool la yg paling banyak...
Fenin dan berpinau mata ni nak mengedit...

Petang tu kami buat small besday celebration utk 3 org anak yg lahir dlm bulan Mac ni...
Adik Furqan on 09.03, Along Aizat on 13.03 & k'win on 29.03 (tp disambut awal)....
Cuma along aizat jer yg betul tarikh besday ari tu...
So, kami just potong kek kat tepi kolam jer x buat besar2an pun...
Janji budak2 ni dapat tiup lilin dan potong kek...

Dan kerna Indulgance Chocolate Cake ler kami ke Tesco Taiping....
Hanya di Tesco jer ada Secret Resepi...
x ada sbb lain selain beli kek ni kat situ...

Jom layan pikcas kat besday corner ni....


Indulgance Chocolate Cake @ SR....


Besday boy & besday girl....


Liyana and my hero....besday boy that day...


K'long & besday girl, awin dan pikcas suap menyuap...hehehe...


Pikcas kami lak suap menyuap...


Pikcas kami di besday corner...


Pikcas candid...


Hadiah utk along dari ibu dan abah... Semua ni along yg request...
Setahun sekali dan sekali sekala x pa ikutkan...hehehe....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net