By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 30-Mar-2010 12:14 Email | Share | Bookmark
Sukan Tahunan Sekolah Seri Tronoh ~ Sekolah Lama Liyana (Part 2)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Salam semua kwn2...
Liyana harap semuanye sihat2 belaka disamping keluarga tercinta....
Alhamdulillah liyana dan family sihat kecuali aina, dh naik semula ruam kat bdn dia...cian nengoknyer...

Ok lah berblik kpd tajuk asal...n3 kali ni sambungan dari n3 kat bawah tu...
Masih lg cerita dan picas disekitar sukan thnan S.R.S Tronoh...
Pikcas yg diambik banyak la pulok, nk dibuang sayang so liyana abadikan jugalah disini...
Harap kwn2 x jemu dan boring melihatnyer..

Kali ni liyana tempekan pikcas tuan umah dan sewaktu dgnnyer (kaum kerabat kot)....hehehe...
Jom kita zaaassssssss...



Mula2 kita layan dulu pikcas k'long, kakak kesayangan liyana ni berniaga...
Tiap2 thn k'long pasti akan buka gerai, maklum je la dia lah tokey kantin sekolah ni...
So, rugi klu x berniaga...tp ari tu kantin tutup, k'long berniaga ditepi padang...
Senang budak2 dan mak budak membeli mknan...hehehe...

Jom tgk apo yg ado...


K'long yg tgh sibuk kat gerai dia... Dan pikcas pekerja2 dia yg sangat tekun dan rajin...


Sebhgn menu yg k'long jual...menu yg x pernah lekang dijual, menu wajib laksa...memang sedap...
Ari tu liyana sempat mkn 1/2 mangkuk jer...ingat nk ulang lg tghari tu, tp dah habis...huhuhu...



Ni lak pikcas acara utk para bapa...acara tarik tali antara bapa2 pelajar...
Abg long (suami k'long) je yg masuk bhgn ni...jenuh suruh husband liyana masuk, dia tetap x mau....
Kumpulan abg long johan utk pertandingan tarik tali ari tu...
Tahniah abg long...


K'long turut memberi sokongan kat hubby dia...


Tinggalkan gerai kejap gara2 nk bagi support...hehehe...



Ni lak acara utk para ibu2...lari bawa kacang tanah yg dikepit dgn copstik...
Kali ni liyana lak yg ambik bhgn...hehehe...
Nampak mudah tp tuhan sj yg tau betapa letihnyer duk lari kehulu dan kehilir...
Dah la nk menyepit lagi...letih ooooo.....

Bila dah lama x berlari ni habis semua sakit2...kahkahkah...
Tp esoknyer tetap p kerja...x ponteng tau...hahaha....

Jom tgk ibu ni berlari...hehehe...


Seronok bila sekali sekala join games mcm ni... Penat tp berbaloi2...


Pikcas masa ambik hadiah...liyana dapat tempat ke-3 dgn jumlah kacang 11 bj...



Ni lak acara utk tuan empunya kamera...acara berposink....hehehe....
Jom kita intai acara2nyer....

Ari tu liyana dapat jumpa cikgu kesayangan masa liyana sekolah menengah dulu merangkap cikgu hoki...Cikgu Bainah...
La ni Cikgu Bainah dah jadi Guru Kanan di Sekolah Agama Azlan Shah di Seri Iskandar...
Kebetulan anak bongsu dia sekolah kat sini...tu yg dpt jumpa...

Dan ari tu pun liyana dapat jumpa member lama...kaur...
Masa kami buat reunion bulan lepas ada muka dia...
Kaur ni pun cikgu sekarang kat Sekolah TIWA, Batu Gjh, Perak...

Jom tgk pikcas kami...


2-2 pun cikgu...


Pikcas asu dgn kwn2 sekolah rendah dia...
Yg lelaki tu ada x iras2 Ady Putra...pelakon tu...


Pikcas dibwh khemah...


Along yg turut sama nk join sukan ari tu...ada ke patut dia nk lari sama...


Anak dara liyana yg kuyuk tgk perbarisan sambil mkn nugget dari gerai mama dia...


Aina pun nk bersukan gak...hehehe...


Pikcas aina dgn naufal & nabil...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net