By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 27-Mar-2010 09:59 Email | Share | Bookmark
Sukan Tahunan Sekolah Seri Tronoh ~ Sekolah Lama Liyana (Part 1)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Tarikh: 07.03.2010 (Ahad)
Masa: 7.30am ~ 12.30pm
Lokasi: Padang Sekolah Rendah Seri Tronoh, Perak

Salam penuh keceriaan dipagi sabtu yg indah ini...
Apa khabar kwn2 semua...harap semuanye sihat disamping family dan tugas harian...
Alhamdulillah dan bersyukur kepadaNya kerna diberi peluang utk bernafas lg dimuka bumi ini...
Terima kasih kepada mu Ya ALLAH...

N3 kali ni liyana nk tempek masa liyana join Sukan Tahunan Sekolah Rendah Seri Tronoh, Perak 3 minggu yg lepas...
(Baru kali ni berjaya membuat n3 didlm bulan yg sama...hehehe...)
Actually sekolah ni adalah sekolah rendah liyana dulu dari darjah 1 hingga darjah 6...
Sekolah ni memang best...la ni x banyak cikgu lama yg tinggal...hanya 2-3 org saja cikgu senior...yg lain2 semua muka baru...
x konal den...

Thn ni hanya tinggal 2 org saja anak k'long yg sekolah kat sini....
Abg aiman darjah 6 (thn ni ambik UPSR) dan k'win darjah 4...
Masing2 x sama rumah sukannyer...bagus gak ada cabaran sikit...hehehe...

Sukan kali ni memang meriah...mana x nyer sukan thn ni habis hampir jam 1.00pm...mula jam 8.00am...
Acaranyer lak memang banyak...mcm2 acara yg ado...
Tp liyana x snap semua acara2 tu...hanya setgh2 acara jer yg liyana snap....
Pendek kata mana acara yg anak2 buah liyana masuk jer yg liyana snap...hehehe....
Yg lain2 malas nk kepadang lg pun cuaca ari tu panas giler...

Ok jom tgk pikcas yg ado ini...kita tgk hadiah2nyer dulu yer...


Antara hadiah yg ado utk sukan thn ini...


Pikcas khemah utk rumah kuning dan biru...


Pikcas khemah utk rumah merah dan hijau...
Klu x silap rumah hijau juara bg kategori rumah tercantik dan kreatif...


Acara perbarisan telah bermula dan dirasmikan oleh...entah x ingat la pulok...hehehe...sowie yer...


Acara menaikan bendera sekolah diikuti dgn nayanyian lagu sekolah dan NegaraKu...



Jom kita tgk aksi k'win berlari...
Thn ni k'win masuk 3 acara...banyak gakkan acara yg dia masuk...
Maka banyak jugak la dia dapat hadiah...

Jommmm...zzaaassssssss.......


Acara pertama k'win...pecut jgn x pecut...dapat no. 1...ada tokoh utk jadi olahragawati nanti ni...hehehe...


Acara ke-2 k'win...lari jgn x lari...


Acara ke-3 yg menurunkan k'win...dapat no.3...huhuhu...jdlah dah banyak dpt emas, dpt gangsa la pulok...hehehe...



Ni lak aksi abg aiman berlari...
Kali ni abg aiman x masuk banyak acara, just 2 acara jer...x tau knp...
Tp oklah atleast dpt gak hadiah...x la blk dgn tangan kosong...hehehe...
Klu x malu dgn k'win...hihihi...


Acara pertama abg aiman...lari 4x100m...dapat no.3...


Acara talik tali yg abag aiman join...dapat tempat ke-2...


Pikcas abg aiman masa terima hadiah...



Hanya ni jer acara yg liyana snap pikcasnyer...
Ada acara sukaneka dan acara utk anak2 istimewa...
Jom kita tgk...

Sebelum tu tempek dulu pikcas anak2 yg mak liyana ngasuh tu...Syamie dan Ehsan...
Actually diorg 4 beradik yg mak jaga...lagi 2 org x sempat nk snap pikcasnyer...
Sorry yer Watie (ibu budak2 ni)...alang x sempat nk snap pikcas along dan nana...hehehe...


Syamie dlm acara 50m utk murid tahun 1...


Ehsan masuk acara 4x50m utk murid thn 2...


Ni la sikit pikcas acara sukaneka dijlnkan...memang best...gamat dgn sorakan ibu bapa dan tetamu...


Talik tali utk murid2 perempuan...kali ni rumah kuning juara...


Ni acara utk anak2 istimewa...sekolah ni ada kelas utk anak2 istimewa...
Fina anak kazen liyana, k'melor...kira anak buah liyana la ni...
Tahniah fina dpt no 2...suke dia bila dpt hadiah...

Ok dah habis pikcas dipart 1 ini...ada lagi pikcas2nyer...
Maka terpaksa la liyana buat 2 part...next part tgu selepas ini yer...
Ada acara utk para ibu dan bapa...memang meriah...
Dan pikcas digerai k'long serta tuan punya umah ini...hehehe...
Tuunnngggguuuuuuuuu..........


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net