By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 19-Mar-2010 15:20 Email | Share | Bookmark
Kenduri Kawin @ Kuala Perlis ~ Part II

 
 
 
 
 
 
 
 


Salam semua...
Masih lagi citer di kenduri kawin @ Kuala Perlis ni...
Mcm yg liyana citer kat n3 bawah tu, memandangkan husband liyana snap banyak pikcas so kena la buat 2 part...
Kali ni pikcas2 kami lak masa kat kenduri tu... Pikcas pengantin tarak....hehehe...

Ari tu kami balik hari...lepas tgk jam dah kul 4.30pm, kami pun minta diri dgn tuan umah utk blk ke Perak...
Tapi sebelum tu kami singgah dulu kat umah mak k'miza kat dlm kg. tu juga utk mandi manda dan solat...
Dah siap semuanye mandi & solat, dlm kul 5.30pm kami bergerak blk ke Ipoh...
Dan alhamdulillah kami selamat sampai jam 10.30pm...
Mujur jln x jem, cuma jem sekejap jer kat Penang...

Ok la dah x tau nk citer apa....jom layan pikcas kami lak...


Pikcas kami didepan pintu masuk umah pengantin dgn sebhgn keluarga dr Langkawi...


Ni tgh tgk org bersilat...sempat lg berposink dan menjeling depan kamera...hehehe...


Along & Aina dgn abg sepupu diorg...Aiman...anak k'ros, tp k'rosnye x dpt nk dtg cz kena kerja ari tu...


Ni la salah sorg geng along bila di kg. Langkawi...


Pikcas campur2...



Ni lak sapa lagi klu bukan anak teruna dan dara liyana...along & aina...
Liyana cukup suka pikcas2 ni...exp. along & aina tu...tp nampak sangat perbezaan kulit antara along dan aina....
Mujur along pandai menjawab bila org ckp dia x sama kulit dgn adiknyer...
Jawapan dia...'along anak abah, mestilah ikut abah...' kuang3x....
Apa2 je la along, janji 2-2 memang anak ibu & abah...

Jom layan pikcas anak2 liyana ni...yg banyak pikcas anak dara liyana ler cz si along la ni dah mula malas nk berposink depan kamera...

Layannnnnnnnnn..........


Muka aina yg bersahaja diatas pelamin dgn alongnye....


Dah mula takut, nk nangis ler tu cz dah ramai yg tgk dia berposink kat pelamin tu...hehehe...


Pikcas aina yg tgh main dlm umah...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net