By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 5-Mar-2010 13:45 Email | Share | Bookmark
xtvt Cuti CNY Yg Lalu...

 
 
 
 
 
 
 


Salam semua kengkwn....
Harap semuanye sihat2 belaka...

Kali ni liyana nk tempek pic masa cuti CNY ari tu...
Liyana start cuti on sabtu hingga la ke 19.02.2010 yg lepas...tu pun kena compulsary annual leave 2 ari...tension toi...
Tp nk buat camna, kita ni staff kena la ikut ckp boss...huhuhuhu...
x pasal2 habis 2 ari annual leave liyana...

Ok berblk ke tajuk asal...mula2 nk tempek pic layan aina main basikal...masa ni ari sabtu (13.02.2010)...
Waktu ni kami kena duk luar cz bibik tgh mengemas umah...almaklumlah sejak bibik tu blk indon, x berkemas rumah liyana...hehehe...
So, dia kata lebih baik duk kat luar kejap jer sementara dia sapu sawang2 yg bermaharaja kat umah tu...
Sementara tu dapat la layan aina main basikal ni...

Jom tgk gelagat dia bila dpt main basikal kat luar...


Masa ni aina tgh kena sawan 'lara' kata mil liyana, kata doktor lak dia alerjic...entah la kenapa, tp kat kepala dia ada satu ibu yg sangat besor,
masa ni blm pecah lg dan mula merebak ke muka lak...
Memang kesian tgk dia time ni...mujur dia x kuat meragam, cuma nk merap jer...

Alhandulillah sekarang dah ok, cuma tinggal parutnye sj...



Ni lak pic 2 beradik yg tgh tekun bermain....
Along sibuk dgn mainan dia, aina lak sibuk nk menulis...
La ni aina suka sangat menulis, pantang nampak pen sure minta kertas dan mula menulis...cara dia ler...hehehe...
Jom layan pic 2 badik ni yg menulis depan pintu umah....





Ni lak pic adik alia selepas dimake over oleh asu...
Geram dgn bulu mata adik alia tu...lentik habis...original tu tau...
Asu ni memang suka make up kan anak2 buah, dia x da anak pompuan...2-2 hero...so, habis anak2 dara kami jd model dia...
Alia ni lak suka klu bermake up...memang kena la dgn 'gu'nyer 2...hehehe...


Alia selepas dimake over oleh asu...



Ni lak kejadian pd ari isnin (15.02.2010) sblm liyana ke re-union tu...
Ari tu liyana buak 3 biji kek, 1st utk k'niza (sil), 2nd utk reunion & 3rd utk besday abg aiman....
Actually liyana nk buat 2 biji jer...tp tgh buat utk reunion tu ank2 k'niza bersuara lak...lebih kurang mcm ni la bunyinyer... "kita cium bau je la kek alang ni..."
Sedih lak dengornyer...bila tgk banyak lg bahan2 yg ada terus liyana buat lg satu...
Lgpun tghari tu k'niza dan anak2 dah nk blk KL...so, memang sempat liyana tapau kan 1 biji kek utk k'niza dan family...

Sebelum kek tu dibawa blk ke KL, sempatlah anak2 ni bergambor....
Jom tgk pic diorg potong kek...


Sebahagian anak buah liyana....5 org lg blk kg. kat kedah...



Mlm tu lak kami buat surprise besday utk abg aiman yg ke-12thn....
Abg aiman ni anak ke3 k'long.... Thn ni abg aiman ambik UPSR...

Lepas blk dari reunion tu terus liyana membaking kek lagi...
Deco kali ni dibuat oleh asu...thanks yer asu...
Liyana dah x larat nk mendeco...letih yg teramat sangat...
Anyway to abg aiman...happy besday dari alang...
Moga abg aiman menjadi anak yg soleh dan berjaya didunia dan diakhirat...
Jgn nakal2...dengar cakap mama tau...


Muka org terkejut...x sangka thn ni ada kek...sbb selalunye x ado...


Suka dapat potong kek...

Actually ada banyak lagi pic...masa mama dia bawa kek, abg aiman menangis sbb terharu, abg aiman suap kek kat mama & ayah dia x dapat liyana nk tempek
kat sini cz banyak yg kena tapis....senset...hahaha....
x pa la, pic yg ada je la yg liyana tempekkan...jadilah buat kenangan abg aiman nanti...



Mainan baru along...la ni along tgh giler main benda ni...ok la benda ni memang menguji minda...buat masa ni along belum berjaya buat semuanye...
cuma dapat satu tp yg lain still lintang pukang...x samo...hehehe....
Ni kena berguru dgn kazen liyana, abg jem sbb dia memang mahir dgn mainan tu...



xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx



Yeh...yeh... Dapat award dari k'sue...http://suhaya.fotopages.com/...
Utk 1st commentor kat FP k'sue...
Ye la kak dah lama x dapat award dari k'sue...selalu x sempat nk mencopot...hehehe...
Anyway, thanks kak...cantik award ni...liyana suke...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net