By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 2-Mar-2010 20:17 Email | Share | Bookmark
Perjumpaan Kwn2 Sekolah Rendah (1987 ~ 1992)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Quote:
Terlebih dahulu liyana ingin mengucapkan ribuan terima kasih diatas doa dan ucapan takziah dari kwn2 buat liyana dan keluarga sama ada melalui msg (h/p), facebook dan juga fotopages ni....semoga doa2 kita akan terus sampai utk arwah disana....yg pergi x kan kembali....jd yg hidup harus diteruskan dgn amalan2 yg baik dan diberkati....namun jauh disudut hati ni masih lg teringatkan arwah...Al-Fatihah buat arwah ayah...


Tarikh: 15.02.2010 (Isnin)
Masa: 2.30pm ~ 5.00pm
Lokasi: Kg. Bali, Tronoh ~ Rumah Poh Ying

Salam semua kengkawan....
Harap semuanye sihat2 belaka...

N3 kali ni liyana nk tempek pikcas masa kami buat small reunion bulan lepas...
Setelah sekian lama x berjumpa akhirnye kami berjaya bertemu semula di dlm facebook...
Facebook la titik permulaan bg pertemuan kami setelah hampir 15thn x berjumpa...
Thanks to Poh Ying a.k.a Amy Fung sebagai organizer perjumpaan ni dan selaku tuan umah kerna berjaya mengumpul kami2 semua...

Alhamdulillah, ptg tu perjumpaan kami amat meriah walaupun hanya sebilangan kecik sj yg dpt dtg...
Ramai yg x dapat nk join atas urusan dan hal memasing...
Tu pun masih ada lagi yg x dapat nk dijejaki...mungkin diorg tu x suka dgn dunia IT, so x suka juga ber facebook....

Bila dah lama x berjumpa, mcm2 soalan dan jawapan akan keluar...
Yg berubah wajah dan imaje pun ada...semuanye cantik2 dan handsome2 belaka...
Paling liyana terkejut dgn kwn sekolah kami ni, Saranjit Singh....dulu kat sekolah dia ni punyala nakal dan lembik orgnyer...
Selalu kami bergaduh...x la sampai bertumbuk, cuma gaduh dan ejek2 bebudak...
Tapi sekarang ni dia dah jadi seorg doktor muda dan bertugas di hospital Kangar, Perlis...
Image dan rupa pun dah banyak berubah, hampir kami x cam...
Tapi perangai still mcm dulu, suka menyakat org....hahaha...
Nak tau yg mana satu, jom layan pikcas2 kami ini...


Kawan2 sewaktu sekolah rendah...


Kwn2 pompuan...


Memasing dah b'ubah wajah dan imaje....


Mcm2 ragam dan kelaku yg ado...


Kek coklat yg liyana buat sendiri...sj utk suka2...kan blh potong kek bersama2....


x sangka dapat ang pow gak...


Hero ber3 ni je la yg dpt join, tu pun jenuh duk calling2 suruh dtg...


Anak2 linda dan lela...

Ooppp...lupo lak nk bg tau...masa ari tu liyana dan alia jer yg x bw anak2...
Anak alia tido kat umah mak dia dan anak2 liyana lak, aina x sihat dan along semestinye dia x mau...
Along lebih suka duk kat umah nenek sbb ramai kwn2...
Maka ari tu Anoi kazen Nora yg jd kamareman kitaorg...





Kek simple dari liyana... Kali ni asu yg tlg mendecokan cz liyana x cukup masa...
Ari tu 3 biji kek liyana buat....last2 mlm tu terus lembik dan zzzz....
Thanks to asu cz tlg mendeco kek kami ni...cantik kan....


Jajan yg amy fung bawa dari singapore... liyana x mkn cz risau gak....hehehe..



Lepas reunion tu, kami ke gerai laksa k'yan kat area umah linda lak...
Tp hanya kami yg muslim ni jer yg p, yg lain2 x join...hehehe...
Ni pun cz lela (momma damia) nk sangat mkn laksa tu...laksa tronoh...
So, kami pun ikutkan aje...sambil tu blh borak2 lagi kan...
Agaknye lela tu dah ada isi kot tu yg teringin bebenor nk mkn laksa tronoh tu...


Pic ni jer yg ado masa kat gerai laksa tu...ni pun nora yg snap...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net