By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 25-Feb-2010 09:41 Email | Share | Bookmark
K'Watie, Abg. Arin, K'Mira & K'Ila Dtg Umah




Tarikh: 31.01.2010 (Ahad)
Masa: 8.30pm ~ 10.30pm
Lokasi: Rumah Kami

Salam semua kengkwn...
Harap semuanye sihat2 belaka...
Esok dah cuti...cuti lagi...yehyeh...sure ada yg plan nk berjln2 sambil mkn angin atau shotformnyer CCM...
Pepepun liyana doakan semoga perjalanan korang selamat pergi dan selamat balik serta dilindungi olehNya...amin...

Ok n3 kali ni adalah sambung dr n3 yg dibawah...
Lepas tgk k'fara pindah ke KL dan settlekan beberapa urusan ari ahad tu, mlmnye lak kami menerima tetamu dr jauh...
Memang x disangka dapat bersua dan bertentang mata dgn k'watie, k'mira dan k'ila ari tu...
Happy x terkata bila liyana dapat msg dari k'watie yg menyatakan nk jumpa liyana & co. ptg tu...
Actually diorg dari Cameron Highland, p bercuti...dan diorg turun lak ikut Simpang Pulai, memang dah dekat benor dgn umah liyana...
So, liyana pun cepat2 bls dan inform memang x kemana2 mlm tu...

Mula2 ingat nk jumpa kat luar, tp bila difikir2 blk baik jumpa kat umah sambil mkn2 dan rehat2kan bdn...
Liyana pun call k'watie dan ajak mkn mlm kat umah liyana...dan diorg pun ok jer...
Memandangkan diorg dtg mengejut, maka lauk pauk mlm tu semua express dari kedai...hehehe...
Sorry yer kakak2ku semuanyer...klu diberitahu dari awal, blh liyana masak...so, mlm tu bukan la lauk dari dapur liyana...

Diorg sampai dalam kul 8.00pm, lepas memasing solat kami pun menjamu selera...
Jom tgk pic kami...




Dimeja makan...



Lepas makan2, kami lepak lak kat luar sambil bersembang dan berposink...


Liyana dgn k'watie, k'mira & k'ila...



Lepas borak2 dan berposink kat luar, kami berposink lak kat dlm umah...
Time ni diorg dah nk blk...


Dgn kakak2ku semuanye...


Abah dgn abg arin...


Along dan Aina... Mlm tu aina dapat belajar sesuatu yg baru dari uncle arin...ROCK...hahaha...
Mlm tu jugak aina begitu ramah mesra dan tunjukkan sifat dia yg sebenar...
Selalunye klu ada tetamu datang dia akan berkepit dgn ibu sambil sebut ...'ibu...ibu...' walaupun abah yg pegang...
Tp mlm tu dia pandai bawa diri dan main sendiri2 x dak rasa takut dan malu...
Mungkin dia sesuai dgn aunti2 dan uncle mlm tu...semua pun ROCK...hahahaha...



Ni lak buah tangan dari kakak2ku semua dari Cameron Highland...
Memang cantik bunga ros dan tempat tisu tu...
Thanks kakak2 semua...buat susah2 jer...
Mlm tu jugak tisu kami bertukar baju....baju dari CH...hehehe...







Ni hasil tembakan dari along mlm tu...
Kami sibuk bersembang dia sibuk shot ikan2 yg ada dlm kolam...
Thanks jugak utk k'mira yg sudi mengajar along guna kamera dgn baik...


Ikan2 yg ada dlm kolam kat umah...

Quote:
To k'watie, abg. arin, k'mira & k'ila tima kasih yg x terhingga cz sudi singgah dan mkn dirumah liyana... Seronok dapat bersua dan bertentang mata dgn semuanye... Semua pun baik2 dan ramah tamah orgnyer... Liyana dan family minta maaf jika layanan kami kurang memuaskan... Jgn segan utk dtg lagi yer... ROCK dari kami...hehehe...


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx



Yeh...yeh... 2nd time dapat award dari k'Za...http://ainindelights.fotopages.com...
Utk 1st commentor kat FP k'Za... Tq kak...walaupun lambat at least ada gak...hehehe...
Cantik award ni...liyana suke...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net