By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 10-Feb-2010 07:30 Email | Share | Bookmark
Kenduri @ Umah K'Baayah, Kat Kg. & Aina

 
 
 
 
 
 
 


Tarikh: 02.01.2010 (Sabtu)
Masa: 2.00pm ~ 3.00pm
Lokasi: Umah K'Baayah ~ Teluk Intan, Perak

Salam semua kengkawan...
Alhamdulillah bertemu lagi kita dihari yg indah dan bahgia ini...
Diharap semuanye sihat2 belaka...

Kali ni liyana nk tempek pikcas yg sekian lama liyana peram....
Pikcas masa liyana p kenduri umah k'baayah bulan lepas...
Sorry yer kak, baru la ni liyana tempek kat sini...maklum je ler banyak benor pic yg ado...so kena buat ikut turutan...hehehe...

Masa liyana sampai kat umah k'baayah ni dah agak lewat, sbbnye ari tu liyana kerja....
Balik je umah tghari tu terus siap2 dan bergerak ke umah k'baayah...
Hanya liyana, mak, anak2 & anak2 sedara yg p, husband x dpt nk p sbb dia kerja...
So, liyana la drive dari ipoh terus ke Teluk Intan...alhamdulillah selamat balik dan selamat pulang...

Hajat ati blh la jumpa geng2 fp yg dtg, tp x sempat sbb depa dtg awal dan pulang pun awal...
So, x dak rezeki nk jumpa yg lain2...huhuhu...
Ni pun kira 1st time liyana jumpa k'baayah...baik orgnyer...cantik lak tu...
Suka tgk muka dia yg putih dan licin tu....kak, blh kongsi petua kecantikan akak...

x banyak pic yg ado sbbnye si Aina meragam..amat susah nk bergerak time tu...asyik nk merap jer...geram dibuatnye....
Langsung x dak pic dgn pengantin...dgn tuan umah pun x banyak...sembang pun x puas
Lain kali kita jumpa lagi yer kak...sembang puas2 dan berposink puas2...hehehe...

Ok, dah x tau nk citer apa...so jom layan pic yg ado...


Hanya ini saja pic yg sempat disnap kat umah k'baayah...seronok jumpa akak...lain kali dtg umah liyana lak yer...



Ni lak time cuti sekolah tahun lepas...semua pic ni masa kat umah mak liyana...
Biasa la budak2 ni pun pantang nampak kamera...semuanyer sibuk berposink...
Jom layan aksi2 diorg ni...









Yg ni kat umah k'long...masa ni ada kwn2 lama dia dtg buat small reunion kat umah dia...
x sempat nk snap pikcas diorg, hanya pic ni jer yg ado...
Ari tu k'long masak laksa...sedap dan maveles...biskut batik tu anak2 dara dia yg buat....





Ni pic campur2...semua ada...aina, naufal, asu & nabil...





Ni lak pic anak dara liyana yg telah dimake over oleh asu dia...
Time ni tgh tgu ibunye bersiap....klu x silap nk p kenduri kawin kazen kat Hotel Hillcity, Ipoh...
Layan je la pic anak daraku ini yg dah suka nk make up...nenek dah marah sbb kecik2 lagi dah make up...ni semua asu punya kerja...hahaha...


Abaikan cara duduk aina yg x senonoh tu yer...asyik nk buat peace je kerja dia...hehehehe...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net