By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 7-Feb-2010 08:18 Email | Share | Bookmark
Bunga2 Dihalaman Umah

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Salam semua kwn2, kakak2 & adik2....
Semoga semuanyer sihat dan dilindungi olehNya serta diberi keberkatan didlm menjalani kehidupan...amin...

Alhamdulillah pejam celik pejam celik dah 2 bulan kita berada didlm thn 2010...tahun dan zaman yg penuh gilang dan gemilang....
Dgn teknologi yg semakin canggih inilah liyana dapat berjumpa ramai kenalan dan bertemu semula dgn kwn2 yg dah lama x berjumpa...
Terima kasih pd semua yg sudi menjadi kwn pd liyana....mengenali korang amat mengembirakan bagi liyana...
Semoga persahabatan kita ini kekal hingga keakhir hayat...amin...

N3 kali ni liyana nk tempek sikit bunga2 ciptaan Ilahi yg ada di sekitar rumah liyana...
Semua ni husband liyana yg tanam dan 100% juga dijaga oleh dia...
Nk harap liyana...bukan x nk, tp x minat....hehehe...
Lgpun oklah bab dlm umah kerja liyana, so kerja2 kat luar tu husband punya part la pulok...

Ada sesetengah bunga dibawah ni liyana x tau namanyer....nk tanya tuannyer, tuannyer dah kluar awal pg p memancing dgn along dan anak2 buah...
So, liyana tempekkan dulu yer....nanti liyana buh lak nama bunga2 tu semua...

Ok jom layan...




Dapat gak husband liyana snap lalat yg tgh menghisap madu ini....ye ke dia tgh hisap madu...hehehe...


Ni pun husband liyana berjaya m'shoot lebah yg terbang mencari bunga dan menghisap madu...


Tiba2 dtg lg sekor...udah ada kwn lebah ni menghisap madu...hehehe...


Suka tgk bunga ni....merah menyala...


Pokok ni mengelilingi kawasan luar umah liyana...


x tau apa nama bunga ni...


Pokok ni akan klurkan 3 jenis kaler (merah,putih & purple) yg berlainan dlm 3 waktu yg berbeza...


Ni pun orkid hutan kot...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net