By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-Jan-2010 10:17 Email | Share | Bookmark
Layan Ank2 & Aksi Bermain 2 Beradik...

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Tarikh: 27.12.2009 (Ahad)
Masa: 7.00pm ~ 7.30pm
Lokasi: Luar Umah

Salam semua...

N3 kali ni pun masih sambungan dari n3 lepas...
Maklumlah seharian kami berjalan, maka picnye pun berlambak2...hehehe...
So, kena la update part by part...jenuh gak nk menghabis n3 utk 1 hari ni...

Ok, berbalik pd tajuk asal, lepas bertawaf dan bergambar bagai kat Eco Park tu, kami layan lak anak2 kat luar umah....
Anak2 lak x nak masuk umah, x puas main??? tu la dia anak2...hihihi...
So, layan la kejap anak2 ni main kat luar...

Along lak dgn basikal dia dan aina lak dgn stoller dia...emmm memang letih nk melayan si aina ni...
Along x pa dah besar, dh blh jaga diri sendiri... Tp masih memerlukan pengawasan yg kuat dan ketat juga dari kami...

Ok, dah x tau nk citer apa...jom layan pic kami kat luar dgn waktu yg dah nk mlm ni...jaazzzz....


Ibu yg terpaksa tolak aina kesana dan kemari...letih ooo....


Aina masih lagi mahu duk kat dlm stoller tu dan aksi dia dgn peace dia tu....


Wajah2 Aina yg x reti letih dan penat...


Aksi along dgn basikalnyer...



Ni lak pic disebelah mlmnyer...
Still 2 badik ni bermain....memang x letih betul diorg ni...
Mujur ada abah yg rajin melayan....ibunye dah terbaring kepenatan...hehehe...

Jom la layan pic 2 badik ni...


Along dan aina tgh bagi ikan2 mkn roti...


Along kena jadi kuda utk aina...kemain suka lagi aina tu...


Apa la yg seronok sangat tu...


Along tgh ajar aina buat peace...kadang2 ok peace si aina ni...kadang2 ko...hehehe...


Memek muka budak yg bernama Aina...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net