By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 22-Jan-2010 11:29 Email | Share | Bookmark
Jalan2 @ Eco Park W K'Long & Co.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Tarikh: 27.12.2009 (Ahad)
Masa: 5.30pm ~ 7.00pm
Lokasi: Eco Park, Bandar Seri Botani, Ipoh

Salam semua kengkawan...
Diharap semuanye sihat2 belaka...

Memandangkan minggu ni liyana free sesangat maka banyak n3 yg dapat liyana publishkan...
Tu pun masih banyak lagi pic yg tgh q utk dipublishkan...
Pada kengkwn yg x sempat nk tgk n3 lepas2...slow2 terjah yer...hihihi...

Entah kenapa awal thn ni business kami terlalu slow...bos ckp kerajaan dah kurangkan budjet, tu yg x banyak order masuk...
Pening gak klu dah x dak kerja...ye la nk buat2 belakon depan bos konon2 ada kerja mana larat....kan..kan...kan...
Tp rasanye bos pun tau x dak kerja sbb liyana pun tau bos x da kerja...kihkihkih...

Ok berbalik kpd tajuk asal... Lepas kami mkn2 dan hantar k'azue blk hingga ke highway simpang pulai, k'long call ckp nk singgah umah...
Actually ari tu k'long bawa anak2 dia p beli barang2 sekolah kat ipoh, so blk tu dia saja singgah kat umah...

Lepas lepak2 kat umah, rasa boring lak...terus ajak k'long & family ke Eco Park...lgpun k'long & abg long x pernah sampai lg kat Eco Park ni...
So, kami pun singgah jap kat kedai beli roti yg paling murah utk bg ikan2 mkn...x tau dari awal klu x blh siap2 beli roti yg reject kat kilang area kilang husband...
harga murah, banyak lak tu... Tp x pa la, jadilah 3 buku roti kami beli ptg tu utk ikn2 kat situ...

Jom layan pikcas kami kat Eco Park ini...


Hasil dari tembakan abah...abah dah lama x menembak..lepas gian...hehehe...


Pikcas kami bg ikan2 mkn...kali ni x da pikcas ikan sbb dah selalu sangat snap pic mereka...hahaha...


Ni pun pikcas kami tgh bagi ikan mkn, tp yg ni area sebelah sana sikit...ala2 pantai gitu diorg buat...cantik...


Sessi berjalan tlh bermula...


Lepas habis bg ikan makan...kita posink pulok...


Posink lagi...kat area sini liyana pun x pernak jejak lagi...bila jln dgn k'long habis kami tawaf satu eko park ni...


Pikcas anak2 kami yg suke bergambor...


Pikcas k'long dgn anak dara dia dan kami tgh lepak2 dan jln2...


Tu tgh bergosip kot...asyik benor bersembangnyer...


Aina dgn kakak2nyer...


Pikcas2 kami di Eco Park...ari tu terserempak dgn 2 org kwn lama masa kerja kat kilang 10thn yg lepas...
x sempat nk bergambar dgn k'linda cuma sempat bergambar dgn isteri abg khalid...pikcas liyana dgn kakak berbaju biru tu...


Mcm biasa klu x dak muka anak dara liyana ni x sah....tgk la aksi dia yg seronok sangat berjln...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net