By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 19-Jan-2010 18:31 Email | Share | Bookmark
Jalan2 Dgn K'Azue & Co. @ Ipoh ~ Part 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Tarikh: 26.12.2009 (Sabtu)
Masa: 7.00pm ~ 11.00pm
Lokasi: Umah & Limau Bali Tambun, Ipoh

Salam semua kengkwn...

N3 kali ni liyana nk publish pikcas masa k'azue & co. dtg ipoh bulan lepas...
Memang dah tau dari awal yg k'azue akan turun ipoh minggu tu...
So, minggu tu memang liyana free kan diri dari sebarang xtvt khas utk jumpa dgn k'azue...
Dan akhirnye alhamdulillah dapat juga liyana bertentang mata dgn k'azue...
Seronok sangat dpt jumpa family k'azue yg baik2 belaka...exp. umie k'azue...seronok bersembang dgn umie...

Actually memang kitaorg dah janji nk jumpa mlm tu kat luar, area pekan ipoh...
Nasib baik ptg tu liyana call k'azue nk tanya nk jumpa kat na...toptop k'azue ckp dia dah sesat kat ipoh ni...hehehehe...
K'azue nk ke pekan tp waktu liyana call tu k'azue ada kat simpang pulai dah menghala nk ke KL...
So, liyana pun suruh la k'azue patah blk dan alang2 dah lalu kat jln besar umah liyana tu liyana suruh la k'azue & co. singgah umah....
Dan jadilah titik pertemuan kitaorg kat umah liyana yg x seberapa ini...

Sampai gak k'azue kat umah liyana...tu pun sbb sesat...klu x rasanye x dtg la kot...hehehe...

Selesai semuanye solat kat umah liyana, liyana bawa diorg p beli limau bali kat Gunung Rapat, nk p yg kat Tambun rasanye sure dah tutup...
Waktu tu dah kul 7.30pm - 8.00pm so bawa yg dekat dgn umah liyana ni jer...

Jom layan pikcas kami kat limau bali ni dan kat umah liyana sikit...


x banyak pikcas yg diambik sbb masing2 sibuk merasa buah limau bali tu...

Lepas beli limau bali, liyana bawa k'azue p Gerbang Malam...
Masa kat Gerbang Malam liyana x dapat nk join k'azue jln2 cz x ada parking dan aina lak tido...
So, liyana just tgu k'azue kat dlm kereta jer... Sorry yer k'azue x dapat temankan k'azue jln2 kat Gerbang Mlm tu...



Ni lak xtvt ari ahadnyer... Liyana bawa k'azue & co. ke Gunung Lang...
Actually liyana pun baru 2nd tima kesini, 1st waktu tempat ni baru nk didirikan, klu x silap thn 2007...la ni dah ok dah...
Macam2 ada...

Utk keseberang sana, kena naik bot...tambang utk dewasa RM3.00, kanak2 RM1.50...
Ok la kan lagi pun x jauh dari pengkalannyer...

Jom layan pikcas part 1 kami kat Gunung Lang ni...

Tarikh: 27.12.2009 (Ahad)
Masa: 11.00am ~ 1.00pm
Lokasi: Gunung Lang, Ipoh, Perak.

































Quote:
Nantikan n3 sambungnyer lepas ini yer...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net