By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-Jan-2010 20:56 Email | Share | Bookmark
Happy Besday To Nur Aina Firdaus...

 
 
 
 




Salam semua kengkawan....
Hari ni 11 Januari 2010, genap 2tnn umur anak dara liyana...Nur Aina Firdaus Binti Rodzi...
Pejam celik pejam celik dah besar anak dara ibu ni.... Dah makin bijak dan bertambah keletah...

Ibu doakan semoga anak ibu menjadi anak yg solehah, berjaya didunia dan diakhirat serta menghormati org tua...amin...
Dan jgn nakal2 yer sayang....letih ibuabah...hehehe...

Tahun ni x ada celebration utk Aina, abah ckp insyaALLAH next year kita buat mkn2...
Selang setahun katanye...hehehe...ok la yer sayang...
Thn ni budjet kureng...hahaha...

Utk tahun ni kek utk Aina liyana yg buat sendiri.... Alhamdulillah kali ke-2 buat kek ni menjadi...
Dan deco diatas kek tu pun sendiri punya design....hahaha...malu rasanye dgn otai2 kek...
Memang x cantik...budak baru belajor tu ler rupanyer...kahkahkah....

Memandangkan besday Aina jatuh ari ini ari isnin, maka ibu dan abah awalkan sehari utk Aina potong kek...
Lepas buat kek dan puding roti berkismis tu kat umah kami, liyana decide utk blk kg. umah mak...
Bila abah kata ok, terus siap2 dan blk umah mak...
Ye la klu potong kat umah kami x seronok la sangat, hanya kami 4 beranak jer...
So, kita potong kek kat umah nenek....ramai sikit org kat umah nenek...
Kebetulan sepupu liyana (k'ro) ada dtg umah mak, meriah la sikit ramai bebudak...
Tp sayang x dak pikcas yg disnap sbb tukang ambik gambor dah malas nk layan kamera...huhuhuhu....
Tukang ambik gambor sibuk nk uruskan persiapan mancingnyer keesokannyer...
Geram betoi dgn abah ni....

Ok jom layan pikcas Aina dari 2008 hingga ke mlm tadi... Dan pikcas Aina potong kek dgn hanya berbaju tido...hahaha...

Laayaannnnn..........


Pikcas Aina dari umur sehari hingga 1 thn...


Aina dari 1thn hingga ke mlm tadi (yg baju hijau last sekali tu pikcas mlm tadi)...


Masa celebrate besday Aina for 1st year...


Aina 2nd besday...


Kek coklat kukus yg liyana sendiri buat...resepi nanti liyana letak kendian yer...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net