By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 6-Jan-2010 10:13 Email | Share | Bookmark
Lost World Of Tambun

Tarikh: 25.11.2009 (Rabu)
Masa: 10.00am ~ 6.00pm
Lokasi: Lost World Of Tambun, Ipoh

Salam semua kengkwn...
Masih lg pikcas CCM kami last year...hehehe...
Sorry yer cerita last year blm habis lagi...almaklumlah liyana ni dah kembali berkerja so x dapat nk update selalu...bz jer...
Nk masuk gear 5 pun x sempat...ni pun curi2 update kat office...hahaha...

Ok berbalik pd tajuk asal...ni adalah sambungan dari CCM kami bulan November thn lepas...
Memang dah basi, tp liyana tetap nk abadikannyer kat sini...
Utk pengetahuan semua...actually masih banyak lagi pikcas2 & story mory 2009 yg masih blm dipublish kat sini....
Akan liyana usahakan utk update secepat yg mungkin....

Mcm yg liyana citer kan kat n3 yg lepas...memandangkan budjet k'long masih ada so, k'long bawa kami2 semua ni p mandi lak kat Lost World Of Tambun...
Kira ini la CCM kami yg terakhir utk thn lepas...2009...
InsyaALLAH tahun depan, mak cakap dia lak nk sponsor CCM 2010...alhamdulillah...syukran2...

Kat sini adik alia dapat mandi...tp tgk la tu kaki dia terpaksa diangkat keatas...takut kena air...hehehe...
Actually sebelum kami ke Lost World, pg tu k'niza dah bawa alia p check up kat klinik...
K'niza dah pun bertanyakan doktor klu2 kaki alia tu blh kena air...sbb dah tau nk p lost world ni kan tu yg kena bertanya...hihihi...
Doktor cakap blh la kena tp sikit2...jgn banyak2...so, masa kat lost world ni kaki dia kena la diangkat keatas supaya x kena air...
Tp dah main dlm air kena jugak la kaki dia tu dgn air...hahaha...

Oklah jom layan pikcas kami yg seronok bermandi manda kat Lost World ni...
x banyak pikcas yg disnap sbb x da kameraman...huhuhu...
Pikcas kat Petting Zoo pun tarak...huhuhu...
Laayyyyaaannnnnnn.......


Pikcas diluar Lost World Of Tambun... Sebelah tu lak pikcas Aina yg happy sementara tgu mamanye beli tiket...


Pikcas sebelum kami masuk Lost World...time ni asu still sakit perut lagi...cian asu...


Pikcas bermain dlm air...layannnn...


Seronok betul anak2 dara ni mandi sambil bermain....


Mari berendam...


Pikcas aina dgn kakaknyer...


Pikcas aina dgn ayah long...


Aina dgn nenek dan pikcas aina yg cuba nk berjln dlm air...sib baik x jatuh...hehehe...


Pikcas adik alia dgn ibunye dan mcm tu la aksi dia kat dlm air...tp dia tetap enjoy & happy...


Pikcas asu & hero2nyer...


Along Aizat tgh cuba baring dlm air...mana blh la sayang oooiii....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net