By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 29-Dec-2009 19:43 Email | Share | Bookmark
CCM @ Teluk Rubiah ~ Last Day

Tarikh: 24.11.2009 (Selasa)
Masa: 7.30am ~ 12.00pm
Lokasi: Sekitar Teluk Rubiah Beach & Golf Resort, Sri Manjung, Perak

Salam semua kengkawan...

Masih lg CCM kami kat Teluk Rubiah di hari yg ke-2, hari akhir...
Kami cuma stay 2ari 1mlm jer kat sana... Jadi la kan...tu pun dah ada gak org nk sponsor...hehehe...

Ari ke-2 ni banyak masa dihabiskan di tepi pantai & kolam renang...berendam...selagi x kecut semu2nye x naik...hehehe...
Kali ni anak2 jer yg berendam...liyana terpaksa berendam sbb x da sapa nk jaga Aina...huhuhu...ikut hati memang maleh dah nk berendam...
Dah anak dara liyana bising nk mandi, maka terpaksa juga terjun kolam...hehehe...
Oklah, dah x tau nk citer apa...biarlah pikcas2 ni yg menceritakannyer yer...jom layan....


K'long tgh tulis order utk sarapan pg... Pagi tu sarapan kami disponsor oleh sepupu kami, k'ro yg duk kat dlm TLDM... Pagi tu dia dtg dgn anak2 nk jumpa kami dan anak2 dia pun join gak berendam... Pikcas sebelah tu lak, k'niza, k'long & abg long tgh berchit chat..apa la yg diborakkan tu...


Pikcas anak2 yg suka sangat bermain kat tepi pantai...memang best...
Pikcas sebelah tu lak, Aina join k'yong meronda tepi pantai...


Alia yg hanya duk kat dlm stoller jer...cian dia x leh nk mandi...
Sebelah tu lak, aiman tgh tekun buh umpan kat pancing dia...ada ke mancing ikan mcm tu...duk kat dlm air..hihihihi....


Aina dgn k'yong yg baru bangun dr tido... Pikcas sebelah tu lak, k'ngah yg sempat layan aina sekejap...


Sekitar pikcas kat kolam renang...


Aizat & Aiman tunjuk skill... Pikcas sebelah tu adik furqan..anak bongsu k'long...


Pikcas Aina dgn ibu...


Aksi manja Aina kat dlm kolam...tgh kesejukan ni...hehehe...


Pikcas lepak2 sambil mkn kat bawah pokok, tepi kolam...

Berakhirlah CCM kami kat Teluk Rubiah ni... Anyway thanks sekali lagi utk k'long & abg long sbb sudi belanja kami CCM ni...best & enjoy sesangat...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net