By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 25-Dec-2009 19:37 Email | Share | Bookmark
Our CCM @ Teluk Rubiah Beach & Golf Resort

Tarikh: 23.11.2009 (Isnin)
Masa: 5.00pm ~ 7.00pm
Lokasi: Teluk Rubiah Beach & Golf Resort, Sri Manjung.

Salam semua kengkawan...

1st sekali liyana nk ucapkan berbanyak terima kasih pada semua yg mendoakan supaya adik alia cepat sihat dan kembali aktif seperti biasa...
Alhamdulillah adik alia dah pun sihat dan kembali aktif bermain...
Ibunya (k'niza) ada kirimkan mms jarum yg patah tu dan pikcas kaki adik alia yg dah sihat pd liyana, tp entah kenapa liyana x blh nk upload pikcas tu dr hp ke laptop...
Memang geram betoi....

Utk k'niza, thanks yer mms kan pikcas2 tu...alang x leh nk upload la...huhuhu...klu x dah blh publish kat sini...

Ok berbalik pd tajuk asal...kami teruskan juga niat CCM kami ke Teluk Rubiah...
Walaupun adik alia time tu baru kluar hospital, kami tetap teruskan juga sbb memang mereka blk utk CCM bersama kami...
x syok la kan klu dibatalkan...lg pun yg lain2 dah excited bebenor nk pergi...

So, lepas ambik k'niza & alia kat hospital tghari tu, kami terus bergerak ke Teluk Rubiah...
Sampai kat sana dah kul 5.00pm...lepas mkn2 jer terus bebudak termasuk la mak2 dan nenek diorg terjun kolam...hehehe...

CCM ni sebenarnye disponsor sepenuhnye oleh k'long (kakak liyana) semperna dia dpt lanjutkan tender kantin kat Sekolah Tronoh... K'long ni tauke kantin...
Alhamdulillah rezeki dia...dan kami...hehehe...
Anyway to k'long thanks cz sudi belanja CCM ni...memang best giler...

Dah x tau nk citer apa, biar lah pikcas2 ni yg menceritakannye yer...
Jom layan pikcas2 kami pd hari pertama kami kat sana...
Zaaazzzzzzz........


Nilah lokasi CCM kami...tempatnye amat sesuai utk buat family day...


Nilah bilik2 yg k'long sewa utk kami yg ramai ni...


View disekitar resort dan pantai yg sungguh cantik...


Nilah k'long & lovely husband dia...penaja besar CCM kami thn ni...thn depan belanja lagi yer...hehehe...


Ni lak anak2 dara k'long...


Pikcas adik Alia yg hanya duk dlm stroller jer...actually dia nk mandi sesangat...tp apa blh buat memang x blh...baru je operation...mujur adik alia paham...
Pikcas sebelah....kami tgh melawat sekitar kawasan resort...


Mari berendam...


Aina yg sibuk nk berenang...tgk la tu siap teleng2 lagi kepala dia konon2 nk berenag...
Sebelah tu lak...pikcas asu & anak2nyer...naufal pun nk berendam gak..hehehe...


Pikcas ibu & anak2dlm kolam...
Sebelah tu lak...pikcas aizat & nenek tunujk skill berenang...tp anak2 mak sorg pun x pandai berenang...huhuhu...

Jom mandi laut lak...


Lepas mandi kami mandi kat laut lak...memang best...
Pikcas sebelah tu...anak ketam yg abg aiman & aizat dapat kat pantai tu...


Inilah bekalan kami pada hari tu...k'long & mak masak mcm2...liyana just bawa nugget, hot dog & minuman...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net