By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 16-Dec-2009 11:11 Email | Share | Bookmark
Mcm2 XTVT Ada...



Tarikh: 16.11.2009 (Isnin)
Masa: 10.00am ~ 12.00pm
Lokasi: Di Rumah & Di Airport, Langkawi

Salam semua kengkawan...
Harap2 semuanye sihat2 belaka...

Kali ni liyana nk tempek pikcas masa dirumah sblm manghantar ayah mertua ke airport dan sekitar di airport...
Sblm kami semua berangkat ke airport, pagi tu ada bacaan doa dan laungan azan utk mengiringi ayah oleh aby yus (abg husband)...
Masa tu segan sangat nk snap pikcas...so, apa yg ada la yg sempat...hehehe...

Jom layan...


Ini la bagasi ayah mertuaku Semuanye disiapkan oleh kami adik beradik...


Habis jer azan, ayah pun melangkah kluar menuju ke airport...


Sempat gak anak bujang liyana ni berposink...


Aina dgn ibunyer...


Entah apa yg dipujuk, akhirnye nk jugak Aina dgn p'long dia...


Sempat gak kami berposink...hehehe...


Pikcas Aina dgn botol air utk bekalan kat Airport nanti...



Actually ayah punya flight on 17.11.09 dari KLIA...so, ayah stay 1 night dulu kat KL...
Ayah guna pakej swasta, so dari Langkawi hanya ada 7 org sj termasuk ketua rombongan...

Semoga ayah mendapat haji yg mabrur dan selamat menjalani semua ibadah...amin...


Pikcas reramai dgn ayah...


Pikcas Aina yg tersangatlah happy sbb blh lari2 kawasannyer luas...



Tarikh: 17.11.2009 (Selasa)
Masa: 10.00am ~ 10.30am
Lokasi: Dataran Lang, Langkawi

Ni adalah kali ke-3 liyana ke Dataran Lang ni tu pun setelah sekian lama duk ajak husband...hehehe...
Walaupun menantu org langkawi, tp liyana jarang nk p tempat2 yg best2 kat sana...
Selalunyer banyak masa dihabiskan diumah dan umah sedara mara yg ramai itew...
Maklum je la 2 kali blk dlm sethn...so, kena la ziarah sedara mara...

Entah mcmana mood abah baik lak pagi tu, sekali ajak je dah on...
Actually pg tu kami bersarapan di pekan kuah, so dah alang2 dekat ajak abah terus kesana...
x banyak pikcas yg disnap sbb waktu tu matahari dah mula nak naik...panas giler kat sana...
Layan je la pikcas yg ada ni yer...

Oklah, dah x tau nk citer apa, so jom zaassss....


Dataran Lang...


Punya la panas sampai x leh nk ambik posisi yg cun utk snap pikcas...x nampak langsung depa kat atas tu...huhuhu...


Pikcas anak2 dgn kazen2 diorg...


Pikcas candid...yg lain2 ni dah x larat nk berjln...so, diorg just lepak2 kat tmn depan Dataran tu jer...


Pandangan dari Dataran Lang...


Ni lak ketam tgh bawa ikan ke markas dia utk dijadikan santapan...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net