By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 10-Dec-2009 00:45 Email | Share | Bookmark
Mesyuarat Agong Persatuan @ Tmn. Seri Botani



Tarikh: 08.11.2009 (Ahad)
Lokasi: Tapak Tadika Tmn Seri Margosa, Ipoh
Masa: 11.00am ~ 6.00pm

Salam semua kengkawan...
Harap semuanye sihat2 hendaknye...

N3 kali ni masih dibulan lepas, bulan 11 tp tetap didlm thn 2009....hehehe...
Actually banyak citer dan xtvt yg dilakukan dlm bulan 11 termasuklah CCM yg ditaja oleh kakak kesayangan liyana &
blk kg. di Langkawi masih blm lg sempat dipublishkan....
Ntah sempat entah tak utk dipublish dan dikongsikan bersama dgn kwn2...
Nk masuk gear 5 pun mcm x mampu...jenuh juga la nk kejor...
Ok la kita tinggalkan dulu citer itu, biar next n3 liyana citerkan...hehehe...

Mesyuarat ni adalah mesyuarat agong yg ke-2 diadakan di Tman Seri Margosa, tempat tinggalnye kami sekeluarga...
Mesyuarat kali ni utk membuat perlantikan baru utk semua jawatan...nk bg rasa sapa yg blm rasa jawatan itu...
Tak ramai yg datang mungkin memasing ada hal...hanya yg ada saja diberi amanat utk memilih...
Tp ptg tu semuanye sepakat utk 5 jawatan terpenting/terbesar ditetapkan...
Jawatan2nye, Pengerusi, N/Pengerusi, Setiausaha, N/Setiausaha & Bendahari...
Abah yg pada asalnye mengharap agar ada org nk ambil alih tugasnye sebagai bendahari tdk menjadi, abah still kekal sebagai bendahari...
Anyway thanks to u all cz masih mempercayai ketulusan husbandku ini...

Pd pg. sblm adanye mesyuarat tu, kami kaum2 ibu (x ramai pun yg tlg) cuma kami 4 buah umah sj yg turun sesama masak bihun grg utk juadah di mesyuarat tu...
x banyak yg nk dimasak, jd lah kami ber4 buat kerja...
Asalkan chef kami ari tu ada sudah mencukupi...sapa lg klu bukan k'nana yg pandai memasak itew...
Lgpun dah dimaklumkan kpd penduduk yg lain utk membawa juadah (jika ada) ke mesyuarat tu...

Jom tgk aksi kami memasak dan membungkus bhn grg...











Ni lak pikcas disekitar mesyuarat pd ptg itew...
Abah kena bentangkan belanjawan thnan kpd penduduk Tmn. Seri Margosa....
Alhamdulillah abah berjaya melaksanakan tugasnye itew....syabas kpd abah...

Oklah nk citer banyak pun dh x dak idea...so, jom layannnnnnnnn.........










Selesai mesyuarat ada karaoke lak...x ramai yg menyanyi malu kot, sambil mkn kita berhibur...hehehe...
Pikcas sebelah tu lak disnap waktu ptg lepas habisnye mesyuarat....cantikkan pelangi tu...



Selesai mesyuarat, melayan anak2 la pulok...hehehe...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net