By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 19-Nov-2009 10:30 Email | Share | Bookmark
Small Gathering @ Cameron Highland ~ Day 1



Tarikh: 31.10.2009 (Sabtu)
Masa: 2.00pm ~ 11.00pm
Lokasi: Cameron Highland

Salam kengkawan...
Kali ni liyana nk tempek pikcas masa kami buat small gathering kat Cameron Highland awal bulan ari tu...
Maaf la cz baru berkesempatan nk publish kat sini sbb banyak sungguh n3 yg tgh q...
Kena ikut turn la yer...hehehehe....

Ini adalah small gathering kami x-student I.T.I 2/98, KL....
Tapi ramai yg tak dapat nk join cz memasing sibuk dgn hal memasing...
So, hanya kami 6 sahabat saja yg dpt join pd ari tu...
Antaranye ialah....


Cilop dari FP chek...hehehe...

Actually memang dah lama plan nk ke Cameron Highland since awal tahun ari tu, tapi banyak sangat hal lg pun memasing bz....
So, setelah mencari kata sepakat dan tarikh yg amat sesuai so kami pun mulakan operasi mencari apartment...
Pd awalnye liyana la yg ditugaskan utk cari apartment dan terus booking, tapi masa tu liyana betul2 tgh bz dgn tender dari JPN kat opis tu...
Sampai dah kena marah dgn kengkawan terus liyana lepaskan tanggungjawab tu kat member kitaorg yg baik hati...sapa lagi klu bukan Chek Mawarni...tq yer chek tlg liyana...

Kami ambik 3 apartment yg ada 3 bilik setiap apartment...
1 apartment RM280.00...so, 1 aprtment kami share duk dgn 3 family...
Chek ambik 1 apartment cz dia bawa family dia yg amat sporting semuanye...
Seronok dgn korang2 semua...enjoy beb...
Dan alhamdulillah yg kami rancangkan berjaya...
Juga semua xtvt yg kami buat menjadi...
Nk tau apa dia...jom layan pikcas2 kami ini....


Ni la aprtment yg kami duk...
Sesampai je kami terus berposink dulu kat dlm apartment kami...


Ni masa kat apartment chek...tgh tgu hujan berhenti tuk p pasar malam...
Dan pikcas kasut serta stoking memasing sbb masa tu memang sejuk giler...kena pakai kasut...



Mlm tu kami buat steamboat...
Memang best mkn steamboat kat sana cz mkn dlm cuaca yg sejuk dgn mknan yg panas...perrggghhh memang sedap dan yummyyyyy.....

Layan pikcas mkn2 kami pada malam itew yer...


Muffin tu chek yg bawa dari KL...memang sedap giler muffin tu...tq yer chek sudi gak chek buat...
Macaroni tu lak Anis yg tlg buat kat umah liyana...dia masak memang sedap...
Pikcas sebelah tu lak, antara bahan2 steamboat mlm itew...


Sekitar aksi didapur...sempat lagi tu berposink...hehehehe...


Aksi dimeja makan...













View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net