By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 12-Nov-2009 11:56 Email | Share | Bookmark
Pameran 1 M'sia ~ Hari Ke2...

Tarikh: 18.10.2009 (Ahad)
Masa: 11.00am ~ 3.30pm
Lokasi: Stadium Indera Mulia Ipoh, Perak

Salam semua...

Masih pikcas di Pameran 1 M'sia...tp kali ni adalah pikcas disekitar hari ke-2, kira hari akhir la...
Ari ahad tu kami ke Stadium lagi tapi kali ni liyana and anak2 tumpang jiran...k'fidah...
Sbbnye abah dah pergi awal pg tu sbb ari ahad tu turn abah lak yg jaga dari pg sampai la ke jam 3.30pm...
Pastu Michael lak sambung tugas sampai jam 9.00pm jaga pameran...

So, daripada nk pergi dan drive sendiri baik tumpang jiran tu lgpun kereta dia kosong...just dia & anak2 jer...
Blknye lak kami dgn abah...haaa kan senang tu....hehehehe...

Ari ahad tu mcm2 xtvt ada...tak sempat nk snap semua xtvt kat luar stadium sbb anak2 dah
mula bising kepanasan dan nk masuk dlm stadium sbb kat dlm sejuk ada aircond...
Hanya sedikit pikcas sj yg sempat liyana snapkan utk tatapan kengkwn...

Ok jom layan pikcas kami disekitar dalam stadium dan luar stadium...


Suasan siang di tapak pameran... Pikcas sebelah tu lak motor di zaman dolu2...


Membuat kristal...sungguh asyik kami melihatnye...hasilnye pun cukup cantik...


Salah satu xtvt yg ada...



Ni lak pikcas disekitar dlm Stadium Indera Mulia, Ipoh...
Ada mcm2 pameran dari badan kerajaan...pun maleh nk snap semua jabatan yg terlibat...confirm dah kes maleh...hehehehe...
xtvt utk anak2 pun banyak...mcm2 ado...nk tau apa yg anak2 kitaorg main...jom zassss pikcas kat bwh ni...hehehe....


Perkataan 100 yg mengandungi pelbagai rupa dan citer... Pikcas sebelah tu lak yg ado kat dlm stadium...


Nilah xtvt yg ado utk anak2 kat dlm stadium ni...memang suka sesangat bebudak tu dgn xtvt2 bebas tu...


xtvt yang along join, mewarna dan main puzzle...
Dan pikcas sebelah tu lak, Aina yg tak ketinggal nk join gak semua xtvt...hahahaha...


Tghari buta tu pun ada gak senamrobik....ye la dah duk kat dlm stadium yg beraircond dah tak rasa time tu tghari...hihihihi... Cukup enjoy dgn senamrobik tu....


Aina pun nk join gak senamrobik...tp dia malu2 kucing la pulok...kahkahkah...


Pikcas anak2 main atas pentas lepas senamrobik habis... Depa lak yg bersenam, main belon kat atas tu...


Aina yg sangat suka dapat main dgn belon yg banyak...happy sokmo dia...


Aina dgn belon dia... Pikcas sebelah tu lak along dgn anak k'fidah...amir...


Along dan anak2 k'fidah sempat lagi tandatangan dlm Books Of Record...


Sblm blk kita bergambor dulu...hehehehe...



Mlm tu pun kami ngekor abah lagi ke stadium...
Tp kali ni ibu pergi dgn mak, aiman dan k'win...cam biasa abah dah p dulu...
Actually mlm tu ada perasmian dr Pm kita, sapa lagi Najib ler...hehehehe...
So, mlm tu apa lagi jln punya la jem....nk cari parking pun dah dekat 1 jam...pusing punya pusing akhirnye dpt jugak la parking...

Perasmian tu diadakan kat dlm Stadium Ipoh, kami tak kesana sbb malas...
So, dengor jer la PM berucap dan nyayian artis2 dr luar...hehehe....

Kami lepak lama jugak la kat sana...sampai sempat la buat lukisan kartun utk aizat dan aina...

Layan je la yer pikcas yg sempat disnap pada mlm itew...


Klu tak silap nilai mercu tanda No. 1 tu berharga RM10k....pergghhh duit rakyat tu, membazir betoi...
Pikcas sebelah tu lak aksi anak2 yg riang gumbira bila berposink...perasan tak Aina cuba nk buat peace tapi jari lain yg terkangkang...hehehehe...


Kami disekitar tapak pameran abah.... Dan pikcas Aizat & Aina yg suka benor main...


Ni lak masa aizat & aina dilukis oleh kartunis terkenal...sapa yg suka kartun, sure kenal ke2-2 kartunis ni...
Tgk la punya la payah dan susah kartunis tu nk kasi aina diam.... Yg aizat lak mentend macho...hehehehe...


Tarrraaaa....ni lah hasilnye...ada sama ka???


Pikcas sebelah tu Aiman dgn Ilya (x senario)...dia pun ada buat jualan kat situ...jual tudung...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net