By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 8-Nov-2009 22:02 Email | Share | Bookmark
Pameran 1 M'sia @ Stadium Ipoh, Perak



Tarikh: 17.10.2009 (Sabtu)
Masa: 9.00pm ~ 11.30pm
Lokasi: Stadium Indera Mulia, Ipoh

Salam semua kengkawan...

Ini adalah n3 sambungan dari n3 yg dibawah...
Lepas mkn2 kat OH k'fidah (jiranku) kami bergegas ke stadium Indera Mulia Ipoh pulak....
Actually abah ada ambik bhgn dlm pameran kat situ...
Abah tak ambik yg didlm dewan sbb brg2 abah berat dan besar...
So, abah hanya ambik tapak yg diluar sj tu pun abah share dgn kawan dia...
Start dari ari jumaat lagi kami dah mengekor abah ke sini...hehehehe...

Ari sabtu dari pg hingga ptg turn partner abah yg jaga pameran itew...
So, sebelah mlmnye pulak giliran abah yg jaga...
Liyana dan anak2 hanya penyeri dan pengacau je kat situ...hehehehe...

Ramai gak yg ambik bhgn dlm pameran tu, mcm2 pameran yg ada...
Tapi liyana yg malas nk merayap ketapak2 yg lain utk snap pikcas...
Cuma sempat berjln mencuci mata jer... Ikutkan hati mcm2 nk beli, tp kena control sbb dah tak kerja ni kan....hehehe...

Ok jom layan 1st n3 kat stadium ini...


Antara brg2 abah yg ada disini... Semuanye pekerja2 abah yg buat... Klu ada sapa2 nk tempah or membeli dialu2kan...


Ni lak ada persembahan dari artis2 dan penari kebudayaan... Memang meriah la mlm tu...


Tak sangka dlm banyak2 pengunjung, Farah Wahida pun singgah kat tempat abah...
Mula2 tu tak perasan, tapi bila dah ada yg nk snap pikcas dgn dia, baru perasan artis rupanye...hehehe...
So, ibu pun tak lepaskan peluang la berposink dgn Farah Wahida...


Along pun tak ketinggal berposink dgn Farah Wahida...


Ni lak kwn lama liyana masa kat Sek. Men. dulu hingga kini...jumpa lak kita kat sini yer linda...


Sekitar pikcas kami kat tapak pameran abah...


Pikcas anak2 dgn abah...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net