By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 5-Nov-2009 10:58 Email | Share | Bookmark
Open House + Besday Party...



Tarikh: 17.10.2009 (28 Syawal 1430H) ~ Sabtu
Masa: 5.00pm ~ 6.30pm
Lokasi: Umah K'Farra ~ Bandar Meru Raya, Ipoh.

Salam semua kengkawan...

Masih nk tempek pikcas disekitar bulan Syawal 1430H...
Ni adalah pikcas n n3 yg terakhir utk raya 1430H...
Lepas ni nk buat n3 biasa dan n3 dlm bulan ramadhan lak...blhkan...hehehehe...

Ok, berbalik pd tajuk asal, ni adalah pikcas masa kami p open house + besday party umah k'farra a.k.a umie Irfan yg sangat baik hati dan ramah tamah orgnye...
Kira ni 2nd time jumpa k'farra dan 1st time dtg umah k'farra...

Ari tu k'farra buat open house cum besday party utk anak daranye...Farihah Ardiana...yg sungguh comel itew...
Happy Belated Besday to Farihah...moga menjadi anak yg solehah, taat pada org tua dan menjadi anak kebanggaan umie dan abah satu ari nanti....amin...

Ptg tu k'farra masak mcm2...mee udang yg sedap, bihun grg, bread puding dan kek yg sangat sedap, nugget, dadih and etc...
Semua sedap2... Pandai akak masak...

Ok jom layan pikcas kat umah k'farra ini...


Menu pada hari itew..semuanye dimasak sendiri oleh k'farra... Sedap2 belaka...
Pikcas seblh tu lak kek utk Farihah yg sangat cantik...mcm tak percaya jer akak yg buat....hehehehe... Dan hiasan dinding husband k'farra yg buat... Simple tapi cantik...


Besday Girl yg comel lote... Dan pikcas sebelah lak...umie besday girl yg cantik...


Sekitar upacara tiup lilin... Dan pikcas sebelah tu family pikcas k'farra...


Wajah2 dan aksi besday girl yg cute miut tu...Farihah Adriana...
Memang susah nk snap pikcas anak dara ni tersenyum...mahal sungguh senyuman dia tu...hehehehe...


Pikcas Aina & Farihah...cukup suke Aina dapat main dgn Farihah...
Tgklah tu mcm2 gaya dan aksi bila kami duk kan depa bersama...dah mcm kembar pun ada...


Sempat gak kami berposink...hehehehe...


Sekitar pikcas didlm umah...



Malamnye pulak kami ke OH k'fidah, jiran kami...
Umahnye hanyalah didepan umah kami sj...
Mcm2 ada mlm tu...mee sup, mee kari, roti jalan, kuah kari, bubur doyan dan etc...semuanye pun sedap2...

Tak banyak pikcas yg disnap sbb kami rushing nk ke stadium lak lepas tu...
Nantikanlah yer n3 kat stadium lepas ini...hehehehe...

Ok jom layan pikcas kami kat umah k'fidah ni...


Antara menu mlm itew... Dan pikcas sebelah lak liyana dgn tuan umah dan jiran sebelah umah...


Sekitar dlm umah...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net