By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 27-Oct-2009 07:53 Email | Share | Bookmark
Makan2 @ Umah Kazen ~ K'Yang & Abg Yang



Tarikh: 10.10.2009 (Sabtu) ~ 21 Syawal 1430H
Masa: 8.00pm ~ 11.00pm
Lokasi: Bandar Baru Kampar

Salam semua...

Masih lagi nk tempek pikcas disekitar bulan syawal...
Kali ni pikcas masa kami ke rumah kazen liyana kat Kampar yg kitaorg panggil k'yang...
Mlm mingggu tu k'yang buat mkn2 dan menu utama adalah steambot yg sedap...
Dan seperti biasa nasi for sure ada dgn lauk2 yg memang sungguh sedap...
Nk tau apa menu2nye blh la scroll down dan tgk kat bwh tu yer...
Mlm tu ada 5 family yg dtg...and anak2 usah dikenanglah ramai bebenor... Memang meriah...
Riuh rendah umah k'yang dgn suara anak2 bermain dan mak2 anak gelak ketawa...
Biasalah bila dah sekali berkumpul mcm2 cerita kelakor kluar....ketawa sampai tak hingat dunia...kahkahkah...

Thanks to k'yang cz sudi menjemput kami2 semua utk menghabiskan mknan2 itew...hehehe...
And thanks also to k'cho (adik k'yang) cz sudi masak for our dinner....memang sedap itu kari telur puyuh...
Lain kali buat makan2 lagi yer...tak yah tunggu raya...hehehehe...

Ok jom layan pikcas2 kami kat umah kazenku ini...


Steambot yg tgh masak dan antara menu2 kami mlm itew...


Pikcas2 kami dimeja mkn... Nasib baik kami tak mai serentak, so dptlah mkn berperingkat2...


Kami dgn tuan umah...k'yang... Dan pikcas sebelah tu k'yang dgn husband meriba anak2 yg malu... Dan pikcas family k'lin, kazenku...


Keadaan dlm umah dgn suasana yg meriah dari anak2... Sebelah tu lak pikcas k'cho dgn anak2...


Pikcas asu dgn anak2nye... Dan sebelah tu lak pikcas kazen2ku dan anak2...


Pikcas mak2 jadi model dan sebelah tu lak anak2 jadi model tangga....hahahaha....



Anak2 tuan umah yang suka berposink...




Anak2 Ku...


Anak k'cho...dan sebelah anak2 asu...


Anak ayang...dan sebelah anak along Eddy...


Pikcas campur2...


Quote:
Selepas ni makan2 diumahku pula...tunggukan n3nye yer...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net