By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 24-Oct-2009 14:42 Email | Share | Bookmark
Raya Dgn Kengkawan...

Salam Semua Kengkawan....

Kali ni liyana nk tempek lak pikcas raya liyana dgn kawan2 a.k.a kakak tersayang...
1st pikcas masa kami p beraya kat umah k'hasni...bestfriend liyana yg duk kat Tambun...
Actually OH dia ptg, tapi ptg tu kami tak sempat nk dtg sbb ada hal yg lain.... Entah apa hal tah dah tak ingat...lupo...
So, mlm tu kami terjah jugak umah dia sbb dah dijemput...kang tak dtg marah lak...hehehehe...
Kira kami ni tetamu yg terakhir la...mujur mknan ada lagi...hihihi...

Ari tu k'hasni masak mcm2...ada spegetti, bihun sup, nasi impit, kuih muih & etc...
Dah lupo apa lak menunye...lupo lagi...ye lah benda dah lamo berlalu...hehehehe...
Pikcas mknan pun tak sempat nk snap sbb sibuk berborak...
Yg penting semuanye sedap2 belako...

Ok jom layan pikcas kami kat umah k'hasni ini... Zaaaaaaaazzzzzzzzzzzz




Tgh layan Aina makan bihun sup yg sedap...


Bersama tuan umah...k'hasni...


Emmm....anak sapa la ni....hehehehe...


We are friends....Aizat & Amar... Aina je yg tak dak geng...


Pikcas anak tuan umah...Amar...baru sorg anak depa...katanye nk tambah lagi...dlm proses...



Ni lak pikcas masa k'nurul a.k.a k'pau & co. dan adik iparnye dtg umah beraya...
Mlm tu kami terima kunjungan 3 family...mujur tak dtg serentak...
Klu tak sure tak terlayan...hehehehe...

Tu pun masa k'nurul dtg, family angkat husband baru nk balik...
Terpaksalah biarkan dulu k'nurul & co tunggu kami seketika...
Sorry yer kak buat akak tertunggu ari tu...
And thanks cz sudi gak akak dtg ke teratak buruk liyana tu...hehehe...
And sorry jika layanan kurang memuaskan...

Ok jom layan pikcas kami ini...


Pikcas liyana & k'nurul dimeja makan...


Pikcas kami reramai...


Pikcas cik abang...


Pikcas anak2 yg dah mula berkawan...cuma along jer yg tak da...entah kemana lak dia time tu...



Ni lak pikcas liyana dgn k'farra...Umie Irfan...
Masa ni dah lupa raya keberapa diorg dtg umah...nasib baik ari tu liyana ada kat umah sbb k'farra main terjah jer...hehehe...
Tak sempat nk buat apa2...just jamu diorg dgn kuih raya...
Ajak makan tghari pun tak mau...lain kali yer kak...

Sebenarnye ini adalah pertemuan pertama kitaorg...walaupun duk kat Ipoh, tp tak pernah jumpa...
Tu pun kata k'farra, klu plan2 ni selalunye takut tak jadi...so, dia main terjah je la...
Walaupun 1st time jumpa, tapi dah macam bertahun2 jumpa sbb k'farra ni memang peramah orgnye...

Anak2 dia pun comel2 belaka...
Tapi Farihah jer yg susah nk senyum...jenuh den ni hah mengagahnye bagi sonyum tak mau jugak...
Tapi dpt gak la snap pikcas dia sonyum tu pun ada cara nk bg dia senyum...umi dia kena timang dia tinggi2...baru dio sonyum...hehehehe...

Ok lah jom layan pikcas kami ini...


Pikcas kami reramai ni husband k'farra yg snap...ha dah blh lah kak lepas ni beli Mr. Canon or Nikon...


Pikcas liyana dgn k'farra yg penuh keramahan....


Pikcas family k'farra...


Umi dan anak...


Anak teruna k'farra yg handsome bangat...


Anak dara k'farra yg payah & susah nk senyum...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net