By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 19-Oct-2009 15:48 Email | Share | Bookmark
Nak Balik Dah & Aina In Action



Salam semua kengkawan...

Masih dimood raya walaupun ari ni ari terakhir di bulan syawal...
Sedih & sayu nk meninggalkan bulan yg penuh berkat dan nikmat ini....
Moga dipanjangkan umur utk merasai kenikmatannye dithn akn dtg...insyaALLAH...

Masih banyak lagi pikcas2 raya yg blm liyana tempekkan kat sini...
Harap kawan2 atau kakak2, adik2 tak jemu melihatnye walau pun dah habis syawal...

Ok, utk n3 kali ni liyana nk tempek pikcas masa kami nk berangkat pulang ke Perak...
Pikcas2 ni disekitar jeti Pulau Langkawi...
Tak sempat nk snap pikcas masa kat umah sbb kelam kabut dh lambat...

Yg hantar kami hingga kejeti hanya k'miza (ana punya beras...hehehe...) and lovely SIL, k'ros...
Yg lain2 hanya bye dari umah sj....tak muat kereta klu nk bawa semua...hehehehe...

Ok lah jom layan pikcas2 kami yg tak seberapa ini...


Disekitar jeti Pulau Langkawi...


Pikcas candid yg hubby snap...


Pikcas2 anak2 abah yg sempat abah rakamkan... Dan pikcas ibu dgn anak daraku...


Aina dgn aksi tersendiri...hehehe..



Nilak pikcas Aina yg suke bebenor main dgn kucing...
Kucing ni kucing peliharaan anak2 k'miza...
Nk bg Aina diam dan tak kacau ibu, bg jer kucing ni...sure dia diam dan ibu blh buat kerja...hehehe...
Bila tgk dia main kucing ni memang risau...sbb dia buat kucing tu mcm baby....klu dia geram dipicit2nye kucing tu...
Sib baik la kucing tu tak mencakar...kucing jinak dan manja...

Oklah jom layan pikcas Aina main dgn kucing ini...


Hari pertama Aina sampai dah ada kawan setia...si kucing...
Tgklah tu, sampai baring2 dia melayan kucing tu...
Memang kelakor tgk pikcas2 ni...hehehe...


Aina main dgn kucing kat luar umah lak...


Main dgn kucing lagi...


Sblm tido nk main dgn kucing...


Main lagi...



Ok jom layan sikit pikcas shooting abah dgn anak dara dia sorg ni...
Pikcas ni abah snap waktu nk larikan Aina dari ibu pg tu, sbbnye ibu nk ke kedai beli breakfast...
So, terpaksalah model ini berbaju tido sj...memang comot betoi anak dara sorg ni...
Sbb blm mandi lagi...

Lokasinye jln nk masuk kg hubby...memang tenang dan aman jer kat ladang getah ni...
Jom jazzz.....


Model yg tak nk tgk kamera...


Model dah tgk kamare...


Model letih berdiri...so, aksi bertenggong la pulok...


Model mkn pisang...hehehe...


Wajah Aina di kg...



Yeh...yeh... Dapat Award dari Dana ~ Manik...http://houridana.fotopages.com.... Utk 1st commentor kat n3 Dana...
1st liyana dapat award dari Dana...tq yer Dana...cantik award ni...akak suke...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net