By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 14-Oct-2009 01:09 Email | Share | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri....1430/2009



Tarikh: 20.09.2009 (1 Syawal 1430)
Masa: 9.00am
Lokasi: Umah K'Miza (SIL) ~ Langkawi

Salam semua kengkawan...
Walaupun syawal sampir berlalu, tapi liyana tetap nk tempek jugak pikcas raya yg tak seberapa ini...
Sorry bebanyak kpd kengkwn & kakak2ku sbb lamo benor baru nk tempek pikcas rayo...

Seperti semua sedia maklum, tahun ni kami beraya di kg hubbyku di Pulau Langkawi...ikut giliran beb...hehehe...
Beraya kat sini meriah jugak la tapi dikgku lagi meriah...hehehe....
Ye lah tempat sendrkan tak sama dgn tempat org walaupun kg. hubby...huhuhu...

Thn ni aku sedih sikit sbb tak dak pikcas kami sekeluarga...huhuhu...
Mana taknye hubby & abg long awal2 pg dah p masjid, blk dr masjid depa terus ziarah kubur & p beraya umah kengkwn dan sedara hubby...
Tinggallah kami diumah...tunggu tetamu...huhuhu...

Sebenarnye pagi tu Aina tido, tu yg tak dapat nk join hubby p beraya..kena tunggu Aina bangun baru p beraya...
Nak tak nak kul 12.00pm angkat je si Aina yg tgh tido tu bawa p beraya...
Nk tunggu dia bangun entah kul berapa lak nk p beraya umah sedaramara & jiran tetangga...hehehe...

So, kesimpulannye memang tak dak pikcas raya kami sekeluarga...
Pikcas abg long pun tak dak...cuma pikcas anak dara den yg tak nk bergambor ni jer yg ada...
Tu pun jenuh gak nk snap pikcas dio...

Memandangkan pikcas raya tak banyak, maka liyana update sekali harung je la yer...
Oklah, jom layan pikcas2 kami yg tak seberapa ni...







Hanya ini saja pikcas kami dipagi raya...
Pikcas dgn mertuaku juga non ado...huhuhu...frust gak lah...
So, aku tempekkan jugak pikcas MIL ku ini...



Masa: 4.00pm
Lokasi: Umah M'cik ~ Kg. Ewa, Langkawi

Ok lah, layan lak pikcas raya kami diumah m'cik hubby di kg. Ewa, Langkawi....
Umah m'cik ni betoi depan laut...klu air pasang bwh umah dia air laut la...
Masa kami p beraya ari tu air tgh surut nun ditgh laut baru ada air...
Time ni ptg raya pertama...giliran hubby beraya dgn kami...klu tak sibuk p beraya dgn kengkwn dia...

Jom jazzzz umah m'cik...



Kami dijamu dgn sup tulang yg power, udang gred A yg best dan ikan2 yg fresh...perrggg memang sodap giler....
Tapi sayang tak sempat nk snap semua mknan tu sbb memasing2 melahap...hehehe...



Masa: 6.30pm
Lokasi: Umah kazen ~ Kg. Kisap, Langkawi

Lepas blk beraya umah m'cik, kami ke umah kazen hubby lak...
Tak jauh dari umah pun...still dlm kg tu jugak...
Pikcas kami dgn tuan umah pun non ado...sibuk duk nyembang & snap pikcas anak2, lupo nk snap pikcas tuan umah...hehehe...





Tarikh: 22.09.2009 (3 Syawal 1430)
Masa: 4.00pm
Lokasi: Umah Kawan Hubby ~ Mr. Jeri (Lupo lak namo tmn ee...)

Ni lak petang raya ke-3.... Mana p raya ke-2, ha nanti kan next n3 yer...
Ok, ptg tu hubby ajak p beraya umah bestfriend dia...Suzairi a.k.a Jeri...kat mana tah liyana dah lupo lak nama taman dia ni...
Kebetulan ada lak kawan depa kat situ lg bercerita panjang ler...

Jom layan pikcas kami kat umah Jeri ni...









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net