By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 13-Aug-2009 10:50 Email | Share | Bookmark
Sekitar Majlis Perkahwinan Siti Nawal & Eldy...





Tarikh: 08.08.2009 (Sabtu)
Lokasi: Dewan Guthrie ~ Bukit Jelutong, Shah Alam
Masa: 11am ~ 3pm

Salam semua kengkawan...
Alhamdulillah dapat jugak liyana mengupdate pikcas perkahwinan anak saudara liyana ni...Siti Nawal & Eldy...
Memang banyak pikcas yg disnap...naik juling nk pilih yg the best...
Lepas ni ada lagi tau...hehehe...kita update satu persatu yer...

Actually lepas blk dari KL ari tu liyana betul2 kepenatan...mengalahkan kita lak yg drive kereta...hehehe...
Kat office lak makin banyak kerja...memang bz bebenor...
Ni pun main curi2 update kat office...

Berbalik kpd tajuk asal...emmm anak saudara liyana adalah anak cousin sister sebelah arwah ayah...
Kiranya arwah ayah dgn nenek pengantin (liyana panggil m'ngah) ni adik beradik...
So, pangkat utk liyana ialah mak lang...tapi disingkatkan jadi alang sj...hehehe...

Ok, utk Nawal & Eldy...alang doakan semoga korang berbahgia dan berkekalan hingga keakhir hayat serta cepat2 kasi mama cucu ok...

Jom layan pikcas yg liyana and hubby snapkan ini...


Kiri, pikcas dlm bilik pengantin yg cukup simple...(mcm bukan bilik pengantin pun ada)...lagi pun klu tak silap liyana depa stay and make up kat hotel...
Tu yg simple giler bilik dia...
Kanan, pikcas pelamin...sangkar burung yg sungguh besau...sangkar cinta...


Kiri, sekitar suasana didalam dewan...memang cantik bangat...almaklumlah pakai pakar perunding...majlis pun nampak cantik dan kemas je la...
Kanan, antara meja2 utk santapan pengantin dan para tetamu...serba pink gitew...


Kiri, kek cinta tingkat 3...tak tau apa perisa sbb tak sempat nk mkn...lupo la pulok...hehehe...
Kanan, antara menu yg disajikan...memang sodap...


Kiri, disebelah lobby ada disediakan tea corner...tempat utk borak2 dgn kaum keluarga... Menu2 pun menang sedap...
Kanan, ucapan dari mama tersayang...Pn. Azizah utk puteri tunggal mereka...
Bawah pikcas k'zah tgk berucap tu adalah tayangan or flashback cerita pertemuan pengantin...buat mcm filem la pulok...hehehe...memang best...


Kiri, pikcas marhaban dan servunier utk para tetamu...
Kanan, ada persembahan dari Rejimen Renjer Diraja...small show...hehehe...


Kiri, ketibaan pengantin jam 1.30pm...
Kanan, pikcas pengantin bersama2 flower girl yg comel2...


Kiri, pengantin sedang bersantap...sambil tu ditayangkan kisah Nawal dari kecik hingga bertemu Eldy....
Kanan, acara merenjis pengantin...hanya tetamu terhormat saja dipanggil...huhuhu...


Kiri, pikcas kami2 dgn pengantin...
Kanan, pikcas Aina yg tak mahu bergambor dgn kak Nawal nye...


Siti Nawal & Eldy...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net