By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 5-Aug-2009 23:08 Email | Share | Bookmark
Ragam Aina & Kesan Kena Gigit...



Salam semua kengkawan...

Ni ada sikit pikcas Aina kat atas tilam yg masih belum nk tido2 lagi on last week...
(Dah tak ingat ari apa...lupo la pulok...hehehehe.... )
Actually masa ni dah kul 11.00pm...tapi mata dia masih segar bugar lagi...
Boleh dia ajak main2 lagi...sedangkan ibu & abah memang dah ngantuk giler...
Abg long lak memang dah lama diulit mimpi...awal2 dah tido...zzzzz.....

Ok la jom layan pikcas Aina dgn selimut busuk dia ni...harap2 jgn jadi mcm abg long sudah la....
Sampai ke hari ini masih lagi dgn selimut busuk dia...hahahaha...





Ni lak pikcas dia dapat cekak rambut ibu...
Siap dikepak2kannye...sib baik plastik susah nak patah, klu tak selamat dah cekak ibu tu...







Ni adalah kesan gigitan abg long kat belakang Aina...
Entah mcmana dia blh gigit adik dia ni...
Time tu diorg tgh main...abah pun ada masa tu...tetiba jer Aina nangis bagai nak rak...
(Kena cucuk ari tu pun tak nangis mcm ni... )
Ibu yg tgh basuh pinggan kat dapur terus meluru dapatkan Aina...
Bila tanya kat abg long, dia diam...gabra gak apa sebab...
Bila ditanya bertalu2, baru la abg long jawab..."ijat gigit..."
Emmm apa lagi terus kena la dgn ibu...

Yg kesiannye...time nangis tu Aina siap cakap "atit...atit..." sakit maksud dia...
Nk tgkpun dia tak bagi... atit je yg dia sebut....
Bila dah ok, ibu abah pun belek2 la belakang Aina...
Confirmla sbb ada kesan gigi kapak...emmm sapa lagi klu bukan gigi kapak abg long dia...

Mlm tu memang dia fobia tgk abg long dia...
Bila Aina nampak abg long, dia akan tunjuk belakang dan cakap..."atit...atit"...

La ni dah ok...dah tak da kesan gigit tu lagi...
Tapi bila ditanya sapa gigit...Aina akan jawab..."alom..." sambil tunjuk belakang dia dan buat muka sakit...
Aina ni pun satu pandai belakon... Dah tak sakit masih lagi duk sebut atit...atit...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net