By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 2-Aug-2009 22:53 Email | Share | Bookmark
Dating With K'Ct One...



Tarikh: 29.07.2009 (Rabu)
Masa: 1.20pm ~ 2.20pm
Lokasi: Mee Rebus Ramli ~ Ipoh
Menu: Mee Rebus Ayam

Salam semua kengkawan...
Last week dapat gak liyana bertentang mata dgn k'ct a.k.a Madam Ct One...

Masa pg rabu tu bila liyana chek fp ada comment dari k'ct yg bg tau dia akan turun ipoh hari tu...
So, tanpa membuang masa terus liyana sms dia and kami set utk lunch together2..
And kitorg set makan kat Mee Rebus Ramli (MRR) kat pekan lama Ipoh ni...
K'Ct nak merasa mkn mee rebus ni...kira ok jugak la ye kak mee rebus dia...

Ok jom layan pikcas kitaorg lunch kat MRR ni...







Liyana ingat anak dara comel lote tu ada...tapi tak da...rupa2nya k'ct dgn husband jer yg turun...
Tu pun k'ct follow husband dia sbb husbnad dia ada kerja kat Ipoh ni...
Aduih memang frust giler Yaya tak da...huhuhuhu...

Anyway thanks to k'ct and husband sbb belanja liyana tghari tu...



Tarikh: 30.07.2009 (Khamis)
Masa: 8.30pm ~ 10.00pm
Lokasi: Restoran Waritha ~ Gunung Rapat

Ni lak sambungan perjumpaan kitaorg...
Ptg khamis tu k'ct bg sms lagi tanya nk jumpa lg tak sbb dia akan singgah ipoh...time ni k'ct dari Taiping...
Sudah tentu ler nk jumpa lagi...hehehehe...
So, lepas bincang2 dgn husband kami pun set la mkn mlm kat Restoran Waritha ni...

Jom layan pikcas kitaorg kat Restoran Waritha ini...


Antara menu yg kitaorg order...



Sambil2 tu apa lg...sessi bergambor la kami...
Jom layannnnnnn......







Lepas mkn2, sambil borak2 tu sempat gak la liyana belajor banyak hal tentang kamera dslr ni dgn k'ct...
Emmm memang susah gak nk memahaminye....tapi lama2 ok dah...tu pun bg liyana belum puas belajor...
Jenuh jugak la k'ct melayan liyana dgn kamera ni...
Sorry dan thanks a lot to k'ct sbb sudi ajar liyana...
Nk buek cam no masa tak mengizinkan....
Next time blh ajor lagi yer kak...





Ni lak hasil pembelajaran liyana dgn sifuku...k'ct...
Yg cantik dan jelas tu k'ct yg snap...liyana yg tak berapa nk ok tu...
InsyaALLAH lepas ni nk main dan belajor lg tentang kamera dslr ni....



Sekali lagi thanks a lot to k'ct kerna sudi ajor liyana...
Jasamu dikenang...hehehehe...

And thanks gak kerna sudi jumpa liyana & co....
Next time kita jumpa lagi yer tapi kena bawa anak2 akak....Danial & Yaya...
Teringin nak jumpa diorg...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net