By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 28-Jul-2009 23:00 Email | Share | Bookmark
xtvt Last Sunday...Makan + Makan...



Salam semua kengkawan...
Entah kenapa 2-3 menjak ni liyana langsung tak dak mood...
Tension + benggang + serba tak kena dibuatnye...
Nak update FP ni pun bertangguh2...malas yg amat sesangat...
Tapi liyana gagahkan juga untuk mengupdate demi kengkawan...

Ha...jgn pikir yg bukan2 yer...
Bukan sbb Aina nk dapat adik tapi sbb permintaan liyana tak diterima oleh hubby...huhuhu...
Nak tau apa yg liyana minta...jengjengjeng...
Ishishish...main2 la pulok...
Jgn mare yer...

Actually liyana nk resign...tension kerja dgn bos yg ngokngek...
Tapi hubby liyana tak bg resign...dia suruh kerja dan bertahan...
Emmm mana blh...memang tension tau...huhuhuhu...
Husband liyana kata klu liyana duk kat umah nanti bdn liyana semakin bambam...
Hahhhhhh....tak logikkan...yg sebenornye dia jeles la tu..hahahahaha...

Oklah kita lupakan sementara tension liyana tu...
Jon kita layan xtvt makan2 hari ahad yg lepas...






Pagi tu kami makan western food jer... Peveret mak & Aizat...
Aina punya breakfast simple jer sbb nanti dia bukan makan pun tapi dimainnyer jer...



Hari ahad ari tu mak dtg umah cz nak ambik asu yg blk dari KL...
Maka minta la mak masakkan utk our lunch...
Asyik makan lauk kat kedai jer mana larat...
So, ni la menu2 kami tghari itew....
Simple tapi sodap...






Nilak our hie tea...cekodok pisang...dapat gak kami merasa pisang dari kebun abah ni...
Klu tak asyik kena curi jer pisang2 abah...





Pikcas abg long & nenek yg selesai minum petang...muka abg long yg letih baru blk dari main bola...





Pikcas Aina yg sibuk dan comot kat padang...
Dia nampak ibu duk kat tepi pdg (ambik pikcas abg long main bola) dia pun sibuk nk ke pdg...





Ni la xtvt petang abg long...main bola sepak...
Ptg tu tgh minum kat luar abah cakap abg long main bola dgn budak pompuan...
So, ibu pun ambik kamera & mula la xtvt menembak pikcas diorg yg rancak bermain...
Jom layan pikcas abg long and the geng main bola dgn budak pompuan...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net