By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 22-Jul-2009 13:50 Email | Share | Bookmark
Aina & Airil



Salam kengkawan...
Ni nak tempek pikcas Aina dgn baby Airil...anak asu...

Aina ni pantang klu Airil tu ibu yg dukung...
Cepat2 dia dtg kat ibu dan suruh letak baby Airil kat riba dia...
Pastu siap suruh baring2 kat tangan dia ke, atas badan dia ke, janji dekat kat dgn dia...
Mcm kita bg susu kat dia...camtulah dia nk buat kat Airil...hehehe...

Memang pening klu ibu yg dukung...tapi klu org lain dia tak kisahkan Airil tu...
Tak berani minta buat mcm tu la tu...hahaha...tau pun takut....

Actually pikcas2 ni dah lama ibu snap cuma belum ada kesempatan nk tempek kat sini...
Pikcs2 ni ada yg kat umah dan yg banyaknye diumah nenek ler...
Ok jom tgk aksi Aina bersama Airil ini....


Masa ni Airil Naufal kecik lagi...kebetulan tgh baring dlm bilik Aina suruh letak Airil kat tangan dia...ishishish...mcm pandai benor gayanye...


Ni lak pikcas kat umah nenek...


Tgk la tu dia suruh buh Airil kat atas perut dia...tak berat kot Airil ni tu yg Aina diam jer...hehehe...


Abg Aidil Nabil pun nak join gak bergambor...hehehe...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net