By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 20-Jul-2009 19:46 Email | Share | Bookmark
Small Gathering With Anis, Ida & Siti Fatimah (Ct) @ Our Home...



Salam semua kengkawan...
Semlm memang happy giler cz kengkawan ibu yg sesama belajor kat ITI dulu dtg umah...
Kira kami buat small gathering la kat umah ku ini...
InsyaALLAH bulan 8 ni nanti akan ada 2nd gathering...kat na??? kena tungggggg.....gggggguuuuuuu....

Ok, berbalik cerita smlm....yg datang adalah best friend ibu...
Anis & Co. (http://izarnis.fotopages.com), Ida & anak2 (http://helmida.fotopages.com) & Siti Fatimah (Ct) keseorgan cz hubby dia kerja...

Actually Anis & Co. dlm perjalanan pulang ke KL dr. Perlis (dia blk kg.)...
Tghari tu dia singgah umah...so, ibu pun buat la small gathering kat umah kami utk kengkawan yg duk sekitar Ipoh ini...
Tghari tu kami masak sesama...Ibu, Ida & Ct... Thanks to Ct cz sponsor tomyam...
Antara menunye ada dibawah...cuma tomyam & ikan siakap steam ibu lupo nk snap pikcasnye...
Aduih camno leh terlupo lak...

Ok, jom layan pikcas kitaorg semlm...




Pikcas anak dara ibu...Nur Aina Firdaus... Dan sebelah ni lak anak dara Ida...Alis Dania...


Pikcas anak dara Anis dan hero Anis...Aisya & Airell...


Anis Nazira...anak saudara ida....dan pikcas mereka yg tgh main... Sebelah tu lak pikcas Ida & Ct melayan gambor kawin Ct...


Actually tak cukup corum lagi ni...tak pa nanti kita buat reunion lain lak yer...panggil semua group2 kita...hehehehe...


Pikcas anak2 kami...dan sekitar pikcsa kengkawanku yg nk balik dah...

Thanks to Ida & Ct cz sudi tlg sesama memasak...
And to Anis & Co...thanks cz sudi singgah umah aku yg tak seberapa itu...
Lain kali singgah lagi yer...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net