By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 17-Jul-2009 07:24 Email | Share | Bookmark
Pikcas Dolu2...



Salam semua kengkawan...
Kali ni liyana nak tempek beberapa pikcas dolu2 yg cousin liyana kirim melalui email...
Thanks a lot to encik (nama sebenar...Hj Saripudin) cz sudi kirim pikcas dolu2 ni kat dik'Na (liyana la tu... )
Actually encik ni duk kat KL...cousin belah arwah ayah... Dia banyak simpan pikcas dolu2 kami...
Kalau ada lagi jgn segan silu kirimkan lagi yer encik....hehehehe...
Encik ni tak da fotopages tapi ada facebook jer...

Ok jom layan beberapa pikcas yg dikirimkannye utk liyana and family ini...
Nak tahu lebih detail mengenai family kami...clik kat blog disebelah...Abg Bab...
Cousin brother liyana yg dah update sejarah sebelah arwah ayah...

Dan pd sesiapa peminat Mamat Khalid (pengarah terkenal tu) blh la layari blog dia clik pd bhgn. blog disebelah...Mamat Khalid...
Tak da kena mengena dgn family kami...saja nak buat promosi...sbb dia pun nk buat promosi business husband...hehehe....


Ni pikcas masa liyana umur 2thn... Masa ni adik (asu) blm ada lagi... Yg tgh tu k'long...and arwah ayah meriba angah...
Teringat sungguh pd arwah ayah...semoga ayah ditempatkan digolong org2 yg beriman...amin...Al-Fatihah...


Kiri...arwah m'encik, mak (bercermin mata besau), liyana (depan mak), angah, arwah ayah, arwah p'encik & k'long...


Pikcas k'long dan mak dgn sepupu sepapat sebelah arwah ayah... Masa ni liyana tak dak lagi...mak kata liyana kat syurga lagi...hehehehe...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net