By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 15-Jul-2009 07:12 Email | Share | Bookmark
Our Hie-Tea & Photo Shoot Aina...



Salam semua kengkawan....
Ni adalah menu hie-tea kitaorg on last week...ari ahad kalau tak silap...
Bubur kacang + durian...emmm memang sedap giler...

Actually bubur ni husband yg request...tapi my mum yg buat...hahahaha...
Kebetulan mak ada kat umah last week, so pg2 buta tu abah dah kluar cari dorian...
Alhamdulillah ada gak buah durian....tu pun abah cakap jenuh nak cari sbb pg2 org blm kluar jual durian lagi...hehehe...
Tapi mahal nk mampus...nak makan punya pasal abah beli gak...hihihihi...

Ok ni dia bubur kacang + durian hasil air tangan my mum...
Lupo lak nk snap bila dah siap dlm mangkuk...nengok jo la yer yg kek dlm periuk ni...


Bubur Kacang Hijau + Durian yg sodap...


Muko anak dara den yg comot gara2 makan buah durian... Suko lak dio kek durian...



Nilak semua pikcas Aina kat padang dgn kazen2nye...k'win & Nabil...
Abah saja buat short photoshoot Aina... kat padang sebelah umah jer...
Nak snap pikcas abg longnye...alamat tak yah la...so, anak dara ni la yg jadi modelnye...

Ok dah tak reti nk cerita apa...so, kita layan jer la yer pikcas2 yg abah snapkan ni...
Zzaaaaaazzzzz..........


Macam nak tertonggeng anak daraku ini...


Perasan tak kat salah satu pikcas tu ada lalat lak bertempek kat bawah mulut Aina...
Hehehe....lalat tu pun nk bergambor gak...


Wajah2 Nur Aina Firdaus...


Anak daraku Nur Aina Firdaus...


Aina yg melangkah malas utk pulang...


Pikcas Aina dgn k'win & Nabil...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net