By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 8-Jul-2009 01:23 Email | Share | Bookmark
Our Breakfast @ Tmn DR & Bersantai @ Eco Park



Salam kengkawan...
Ok semua pikcas pengantin liyana dah tempekkan...so la ni adalah pikcas sebelum kenduri2 di umah pengantin...

Actually kengkawan liyana yg dtg dari KL tu tido kat umah kitaorg...
Tapi sayang tak da pikcas dgn diorg masa kat umah...cuma ada pikcas diorg yg sempat berposing kat area umah jer...
Tu pun liyana cilok kat FP chek (http://somell.fotopages.com)
Sori yer chek, liyana cilok pikcas tu dari FP chek...hehehe...



Ok, pg ahad tu sebelum p kenduri umah Siti Fatimah ibu bawa diorg p breakfast kat Taman DR, Ipoh...
Hajat dihati nk breakfast kat Eco Park, tapi pagi tu Eco Park tutup sampai kul 10.30am...sbb ada budak sekolah kat dlm tu tgh buat sukan...
Nak tgu sampai kul 10.30am, perut memasing dah berbunyi...hihihi...
So, alang2 semua benda dah ada dan siap, maka kami buat keputusan utk breakfast kat Tmn Dr jer...
Nak balik umah malas la pulok...

Jom layan pikcas kami kat Tmn Dr. ni...lupo lak nak snap breakfast sbb masing2 dah lapor...




Pikcas kami semua tgh menjamu selera...memang tak da tempat yg khas kat situ tapi kami bedal je mkn kat situ...hehehe...


Lepas makan kami berposink...kenyang perut suka hati...lalalala...


Posink lagi...


Ni lak pikcas minah2 bunga dari KL...hehehe...jgn mare yer chek & maya...


Sweet Memories...


Tak ketinggalan pikcas anak dara ibu ni...Nur Aina Firdaus...



Lepas breakfast kat Tmn DR. kami bawa jugak diorg ke Eco Park...saja memncuci mata sambil bagi ikan2 makan...

Kat sini memang sesuai utk buat shoot...so kami apalagi...posink sakan ler...

Ok jom layan pikcas kitaorg yg tak semengah ni...hehehe...


Seronok bagi ikan2 kat sini mkn...lapor semua ikan2 tu...


Yg ni lak kitaorg bg ikan makan kat tepian...ingatkan ikan2 tu jinak...tapi tak...takut rupenye...


Lepas bagi ikan2 makan...kami lak berposink...


Sempat lagi bersenam...hihihi....


Aina yg dah nampak keletihan...cian die...


Pikcas candid kitaorg yg sempat babah rakamkan...


Pikcas bunga ni abah yg snap...tak tau apa nama bunga ni main snap jer...cz nampak cantik...



Yeh...yeh... Dapat Award Red Carpet lagi dari k'nurul a.k.a k'pau...http://fauzana78.fotopages.com... utk 3rd commentor kat FP k'nurul...
Ni adalah 2nd time Liyana dapat award dari akak...tq yer akak...cantik award ni...liyana suke...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net