By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 2-Jul-2009 22:22 Email | Share | Bookmark
Hari Pernikahan Siti Fatimah & Farid



Tarikh: 06.06.2009
Lokasi: Kg. Sg. Pari ~ Menglembu, Ipoh
Masa: 5.00pm ~ 7.00pm

Salam semua kengkawan...
Kali ni ibu nak tempekkan pikcas pernikahan kawan ibu masa belajar kat ITI KL sesi 98/99
Umah kawan ibu ni kat Menglembu, kira dekat juga la dari umah...

Actually majlis ni dah lama berlangsung cuma ibu yg beri laluan pada pikcas2 perkahwinan sepupu ibu...Uji & Danial...
Memandangkan n3 sepupu ibu tu dah settle maka ibu pun beri laluan pd majlis perkahwinan kawan ibu ini pulak...

Majlis ni berlangsung sama hari dgn Uji kenduri di Seputih... So, hari tu ibu memang rushing bebenor...terkejar kesana sini...
Lepas settle kenduri kat umah m'teh, kami lari lak ke Menglembu utk menghadiri majlis akad nikah Siti & Farid...
Lagipun kawan ibu ada datang dari KL...1 kereta...Chek (http://somell.fotopages.com), Maya (http://normaya.fotopages.com) dan Baim dgn isteri, Malini...
Memang seronok dapat jumpa diorg ni...almaklumlah dah lama tak jumpa...last sekali time diorg lawat ibu dlm pantang thn lepas...
Emmm dah lama bebenorkan.... Rindu betoi dgn diorg ni...

Actually majlis akad nikah ni dibuat kat masjid, tapi kami semua tak p (atas sebab2 tertentu) maka kami semua just tunggu kat umah je dgn pengantin pompuan...
Sementara tgu pihak lelaki sampai, kami sempatlah berposing sikit...

Ini semua adalah hasil tembakan husband dgn Mr.Canon...

So, jom kita layannnnn........


Ketika nk membatalkan air sembahyang...cincin sbg tanda kasih sayang...


Wah romantik nampak....hehehe...


Tenungan dan renungan si pengantin...Siti Fatimah...


Setelah sah menjadi suami & isteri...kawin gak ye ko Siti....hihihi...


Pikcas Farid dan Siti...


Sedikit pikcas diatas pelamin...


Nilah kawan2 ibu yg dtg dari KL...Seronok dapat jumpa diorg...hilang rindu terutama pd Chek...


Tak ketinggalan pikcas anak dara ibu yg dah mula nk buat hal...letih la kot sbb turut sama rushing dgn mak bapak dia...hehehe...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net