By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 24-Jun-2009 07:00 Email | Share | Bookmark
Hari Persandingan Roziana & Danial




Salam semua kengkawan... Ni semua adalah sambungan dari kisah Majlis Pernikahan & Persandingan sepupu liyana...Uji & Danial...
Walaupun dah lama majlis ni berlangsung, tapi rasanye belum basi lagi utk ibu tempekkan kat sini...

Utk tuan empunya diri (Uji) sori yer k'ana lambat mengupdate n3 uji ni... Bz bebenor 2-3 menjak ni...

So, tanpa membuang masa jom kita layannnnnn......

Tarikh: 06.06.2009 (Sabtu)
Lokasi: Rumah M'Teh ~ Kg. Piandang, Seputih
Masa: 11.30am ~ 3.00pm

Selamat Pengantin Baru buat Roziana a.k.a Uji dgn pasangannye Danial...
Semoga kalian bahgia hingga keakhir hayat serta cepat2 dapat baby...amin...


Pikcas dalam bilik tgh tgu kedatangan pengantin lelaki...
Pikcas yg sebelah tu lak ada adat istiadat sikit kat dlm bilik... Ini adalah request dari pihak lelaki... 1st time tgk adat cam ni...
Adatnya...pengantin lelaki kena tanggalkan tengkolok dan letak kat riba pengantin pompuan and pengantin pompuan kena pakaikan semula keatas kepala pengantin lelaki sambil berbisik kata2 cinta...romantik tu....hehehe....


Pikcas dimeja makan dan merenjis air tawar dari pihak lelaki...


Pikcas sanding dan sikit posink dari kedua mempelai...


Pikcas bersama ahli keluarga Danial...dan yg sebelah tu pikcas family Uji...


Nilak pikcas adik beradik Uji...semuanye berkerja keras utk menjayakan majlis tersebut...


Jelas terpancar kebahagian dan kegembiraan...


Posink maut...hehehe...


Nilak pikcas kami semua...nak gak interprime...


Tak sah klu tak da muka anak dara den ni...


Wajah2 mereka yg berkerja di belakang tabir...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net