By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 11-Jun-2009 09:09 Email | Share | Bookmark
Black & White...



Kemalasan sudah melanda diriku... Dihati ni memang nk sesangat mengupdate xtvt last week...
Tapi bila tgk pikcas yg berlambak2 dah pening kepala nk pilih yg mana the best... Rasa nk muntah pun ada...
Nanti bila kepala ni dah ok and rasa nk muntah tu hilang akan ku update xtvt last week...
So...tunggguuuu.......

Sementara tu jom layan dulu pikcas anak dara den ni yg semakin suka utk menulis...
Sebenarnye pikcas ni dah lama ibu snap dan editkan...tapi blm2 lagi ditempek sbb ada sj pikcas2 yg terkini nk ditempekkan...
So, layyyyyaaaaaaaaannnnnnnnnnn...........


Perasan tak pikcas yg kat atas tu mulut Aina ternganga...ha...time tu aina tgh rancak menyanyi... Lagu apa pun tak tau ler...


Sungguh tekun anak dara den ini... Entah pa2 tah yg ditulisnye...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net