By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 9-Jun-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
Selingan...

Salam kengkawan...
Sebenarnye liyana tak sabor nak update utk cuti2 last week... Dari hari jumaat hingga la ke ari ahad...penuh dgn xtvt yg mengumbirakan...
Tapi memandangkan banyak kerja nk dibuat di office mahupun di umah, maka liyana tempek dulu yer 2 pikcas anak den dgn aksi mereka yg memasing...
Pikcas ni dah lama liyana snap and editkan cuma tak da masa nak menempek kat sini...so, layan jer la yer pikcas 2 badik ni...


Wajah2 nakal anak pompuan den... La ni memang dah payah nak snap pikcas dia yg blh tgk kamera... Jenuh suruh tgk kamera tapi dia buat dekkk jer...
Benda yg dia buh kat atas kepala tu abg long yg buat dari kertas... Aina ingat kopiah kot...hehehe...


Ni lak anak teruna den yg tgh belajor utk menggunakan Mr.Canon... Abah yg tgh train abg long utk guna kamera tu...
Senang la nanti ibunye nak berposing... Good job yer abg long...
Nanti snap pikcas ibu cantik2 tau...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net