By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 4-Jun-2009 07:55 Email | Share | Bookmark
xtvt Last Sunday...



Salam semua kengkawan...
Ni semua pikcas last sunday masa kat umah liyana... Lepas masing2 balik dari kenduri, mak + k'long & anak2 + asu & anak2 datang umah...
Hari tu ibu ada 1 jer jemputan kenduri (tu pun balik kul 3.00pm, sbb ibu kena ambik gambar pengantin...)
Mak lak ada 3 jemputan kenduri yg akhir di Ipoh...tu yg mereka terus dtg umah...
So, cam biasalah bila dh family dtg umah, mcm2 lah plan nak dimasak walaupun dah mkn kenduri...
Tapi yg ni utk minum ptg punya... So, jom layan pikcas2 kami di hari ahad itu...




So, Ptg tu ibu just masak macaroni goreng (resepi dari Anis ~ Mama Aisya & Airell)...
Thanks yer Anis atas resepi tu...menjadi gak la macaroni grg tu tapi tak la sesedap hang masak...hehehe...
Asu lak masak popiah...inti popiah tu resepi dari k'long...memang sedap... Lupolak nk snap pikcas popiah tu...
And coslow Asu yg buat...coslow ni k'long yg minta dibuat....aiikkk mengidam ke pun...hehehe...


Ni semua pikcas dimeja mkn...masing2 tgh sibuk membalut popiah... Sempat lagi tu berposing...




Pikcas Aina & Baby Naufal... Tgklah tu macam2 dia buat kat Baby Naufal tu...
Klu diperhatikan betoi2....ada 1 pikcas tu Aina dah sua jari kat mulut Baby Naufal...nak suruh baby tu gigit tangan dia....hehehe...
Ishishish...yg babah pun blh biorkan jer...abah yg snap pikcas ni...




Faces of Baby Airil Naufal...




Pikcas abg & adik...Nabil & Naufal...


Pikcas campu2...k'yong yg mulanye tekun buat homework dlm bilik dikerah utk buat homework kat luar sbb dlm bilik dia main sms...
Hahahaha...padan muka k'yong kena marah dgn nenek and mama dia...
Sib baik tak kena rotan kuat2...




Pikcas Aizat bersama sepupu sepapatnye... Tu pun ada lagi 3 org yg beum blk kg... Klu semuanye berkumpul, memang gamat umah jadinye...




Yeh...yeh... Dapat Award Red Carpet dari k'nurul a.k.a k'pau...http://fauzana78.fotopages.com... utk 3rd commentor kat FP k'nurul...
1st Liyana dapat award dari akak...tq yer akak...cantik award ni...liyana suke...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net