By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 3-Jun-2009 09:30 Email | Share | Bookmark
Bersantai Bersama Keluarga...



Tarikh: 30.05.2009 (Sabtu)
Lokasi: Lost World of Tambun ~ Sunway City, Ipoh
Masa: 2.00pm ~ 6.30pm

Salam kengkawan... Ni semua pikcas masa kami ke Lost World of Tambun hari Sabtu lepas...

Ni adalah plan last minit k'long (my sister) utk bawa anak2 ke Lost World... Mlm Sabtu tu dia call and inform esoknye nk ke sini...
Ibu ok jer cuma abah jer yg ada undangan perkahwinan...budak kerja dia kawin... Ibu tak ikut abah sbb ibu kerja...

So, lepas ibu habis kerja dan mak & k'long mkn kenduri kat Tronoh, kami gerak ke Lost World ni...

Aizatlah yg paling excited sbb memang dah lama dia request nk ke sini... Dan alhamdulillah berjaya gak ibu bawa dia kesini dgn anak2 buah yg lain2...

Actually ibu tak da idea nk citer panjang2...(bukan tak da ideal...dah malas sebenornye...)
Biarlah pikcas2 ni yg menceritakan detik2 manis kitaorg kat situ...
Yang penting kami semua happy and cukup enjoy kat sini...
So, layaannnnzzzz...




Pikcas sebelum kami masuk dan baby Naufal yg botak...


Aksi Aizat & Aina yg happy main dlm air...


Pikcas Aizat dgn sepupu2nye...


Main ni lah yg buat ibu rasa nk tercabut kepala lutut... Memang gerun naik benda ni...
Tapi yg lain2 steady jer... Hehehe...ibu yg gayat sebenornye...


Pikcas masa kami meronda dlm air mengelilingi Lost World... Jenuh jugaklah nak menghabiskan perjalanan...


Sempat lagi kami semua berposing... Saja utk buat kenang2an...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net