By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 31-May-2009 23:59 Email | Share | Bookmark
Lawat Linda & Husband @ HPPI & Reading Time...



Hari Khamis lepas, ibu & anak2 p lawat bestfriend ibu...Linda & husband dia yg operate di HPPI, Ipoh...
Linda ada pembedahan kecil kat perut dia and husband dia lak operate kat kaki...
Depa ni operate pd hari yg sama...
Zam, husband dia operate kul 1pm, Linda lak kul 1.30pm...
Eeeemmm memang sehati sejiwa betoi mereka tu...
Yg paling bestnye depa dapat duk bilik sekali...
memang hilang sakit lah depa tu...hehehe...

Masa kami p lawat depa tu, anak2 depa tak dak...ada kat umah mak Linda kat Tronoh...
So, tak dak lah pikcas anak2 Linda yg comel2 tu...

Pikcas ni pun abg long yg tolong snapkan...dah blh harap anak ibu ni...

To Linda & husband (Zam)...Moga cepat sembuh dan rajin makan ubat...
Restlah dgn secukupnya...







XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX



Ni lak pikcas abg long yg tgh membacakan buku kat adik dia yg sorg tu...
Actually pikcas ni dah lama, cuma ibu yg selalu lupa nk tempek kat sini...
Suka ibu tgk pikcas ni...mudah2an abg long sentiasa rajin membacakan buku2 kat adik dia...
Dan Aina sentiasa mahu mendengar setiap buku yg dibaca oleh abang dia...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net