By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 27-May-2009 19:51 Email | Share | Bookmark
xtvt di hujung minggu & Aina Yg Demam Campak...



Tarikh: 23.05.2009
Masa: 8.00pm ~ 11.00pm
Lokasi: KFC ~ Gunung Rapat & Gerbang Malam ~ Pekan Ipoh

Salam kengkawan... 1st of all, thanks a lot diatas ucapan dan doa dari kalian untuk n3 ibu yg dibawah tu...

Ni nak storimori sikit xtvt hujung minggu lepas... Mlm sabtu tu kami p mkn KFC...guna voucher yg cousin ibu bagi ari tu...
Actually voucher tu mak dapat 4 keping, tapi mak dah bg k'long 2, so ada balance 2 utk kami ler...
Mak cakap expired voucher tu 31.05.2009, so nak tak nak kena habis kan jugak mlm tu...
ikutkan mak tak nk dtg umah kami sbb katanye dia ada banyak jahitan...
tetapi memandangkan expirednye dah nak dekat tamat terpaksa jugaklah mak dtg...
Nak tunggu next week, masing2 banyak hal...jemputan kenduri kahwin dah banyak...jenuh den...

Nak dijadikan cerita...nasib baik sampai kat kaunter ibu check expired date dia...hahahaha....bukan 31.05.2009 tapi 30.06.2009...
Ada sebulan lagi...so, ibu just guna 1 voucher jer sbb kami semua nk makan nasi ayam KFC tu...
So, voucher tu just abg long jer yg makan...

Mak lak apa lagi merungut jugak la dia... Nak buat camno dah mak yg salah pandang...hehehe...

Oklah...jom layan pikcas kami masa kat KFC tu...cam biasa la pikcas ibu memang tak da, sbb ibu yg pegang kamera...huhuhu....






Aina yg masa ni tgh kena demam campak halus2...nampak tak muka dia dah merah menyala...
Ciannye anak dara ibu ni...


Muka org suka sbb dapat toys...toys lagggiiiii...


Pikcas abg long & nenek...nenek suap abg long makan nasi ayam...lapor nasi juga anak ibu yer...



Lepas makan2 kat KFC...kami gerak lak ke Gerbang Malam... Dah lama tak menjejakkan kaki kesitu...
Gerbang Malam ni dibuka setiap malam...macam2 ada kat sini..
Kami pun tak lama kat sini, just ronda2...mencuci mata...
Lagipun Aina dah mula resah sbb demam campak dia dah mula nk keluar semua...
Dia dah panas dan mengaru sana sini...





Tarikh: 24.05.2009
Masa: 24jam
Lokasi: umah den ler...hehehe...

Ingatkan hari minggu ari tu nk berehat diumah..konon2 nak bangun pukul 12.00pm...tapi hampeeehhh tak boleh...huhuhu....
Almaklumlah ada anak kecik yg menyusu ni...usah harap la nk bangun lewat2...hehehe...
Lagipun ibu bukannye blh bangun lewat...habis lewat pun kul 9.00am...klu lebih sure sakit kepala...dah biasa bangun awai pagi...









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net