By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 24-May-2009 09:37 Email | Share | Bookmark
@ Sri Manjung ~ Paya Bakau & Hari Penyampaian Hadiah...



Tarikh: 09.05.2009
Masa: 12.00pm ~ 1.00pm
Lokasi: Taman Paya Bakau ~ Sri Manjung

Ni semua pikcas 2 minggu yg lepas...masa ni kami ke Sri Manjung ada hal sikit...
Kami cuma lepak2 kat Taman Paya Bakau ni jer sambil tgk2 monyet2 yg jinak ni...
Ibu pergi just dgn mak, mak sedara (ibu pangil wak) and anak dia Mira (cousin ibu) and Aina...
Abg long tinggal kat umah mama dia (my sister)

Tapi kami tak jln sampai kedlm sbb monyet2 semua tu duk kat tepi jambatan jer...
Ya sebenornye ibu takut...hehehe... Takut nanti dia lompat kat kami cam no??? sapo nk jawab...

Tu pun monyet2 ni dah tarik kain mak and nk ambik beg tangan mak mungkin sbb beg tu ada bunga kot...
Tu pasal monyet2 tu tarik beg mak...jenuh jugalah kami halau monyet2 tu...


Permandangan kat depan pintu masuk Taman Paya Bakau...


Tgklah monyet2 yg jinak2 nih... Jinak semacam jer monyet2 nih...


Dlm takut2 tu pun sempat jugaklah kami berposing jap kat depan pintu masuk jer...


Pikcas ibu dgn Aina...And Aina dgn m'su Mira (my cousin)


Pikcas campur Aina kat dlm kereta and kat Giant Sri Manjung...



Tarikh: 16.05.2009
Masa: 7.00pm ~ 10.00pm
Lokasi: Pasaraya Ceria ~ Sri Manjung

Ni lak pikcas masa ibu di Majlis Penyampaian Hadiah ~ Billion Shopping Contents....
Ibu dapat tempat yg ke-8..Voucher RM200.00... Alhamdulillah jadilah kan...

Ibu tak tunggu lama kat majlis ni, bila dapat jer voucher ni kami semua terus balik...
Bukan terus blk umah, tapi p makan2 dulu kat area situ...
Mak and k'long pun join sama mlm tu...barulah meriahkan...

Pepepun layan jer lah pikcas2 ni yer...


Di Majlis Penyampaian Hadiah...
Sapalah yg dapat hadiah Utama ni yer...Kereta Pesona...


Nilah voucher RM200.00 yg ibu menang tu...syukran..syukran...


Posing dulu sblm acara bermula...


Pikcas ni masa kat umah...sementara ibu bersiap, abah snap pikcas 2 badik ni dulu... Sempat lagi tu berposing...hehehe...



Lepas dapat voucher, kami cari gerai utk makan mlm lak... Perut dah lapor lagipun abah dah lama nk makan seafood...
Bila dah sampai sini apalagi cari gerai makan seafood la kami... Ok jugak lah mkn kat gerai ni...


Antara menu yg kami order mlm tu...


Aksi2 tgh makan...hehehe...


Aksi Aina yg tgh tunggu nasi datang... Mcm pandai jer duk tgk menu tu...


Pikcas yg atas tu Aina dgn budak yg berenag dari Pangkor ke Lumut tu... Kebetulan diorg pun tgh mkn kat kedai yg sama...
Ibu dah lupa la nama dia...sapa yerkk nama dia???


Pikcas anak teruna den yg tgh makan dan sementara tgu makanan sampai sempat lagi tu main dgn k'win...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net