By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 20-May-2009 08:18 Email | Share | Bookmark
BestFriend Datang Umah ~ Lela & Co. & Lepak @ Eco Park



Tarikh: 05.05.2009
Masa: 4.30pm ~ 7.00pm

Salam...eeemmmm update gak n3 dgn bestfriend ku ini... Tu pun ibu curi2 buat kat office...
Kerja kat office ni ibu tolak tepi dulu demi n3 dgn bestfriend ku ini...sapa lg klu bukan Lela ~ Momma Damia...
Lela dah lama update, cuma ibu yg bz sejak 2 menjak ni... Sapa yg dah tgk kat umah lela, layan yer la yer pikcas kat umah ibu lak yer...hehehe...

1st of all, to Lela & hubby....thanks a lot cz sudi datang umah aku... Akhirnya jejak jugak kaki hang kat umah aku yg tak seberapa ni...
Kebetulan hari tu ibu mc, and seingat ibu, lela akan blk kg. hari tu... So, pg tu ibu call dia and tanya bila dia blk kg. and confirm dia blk hari tu...
So, ibu pun suruhlah dia singgah umah alang2 dah kluar tol Simpang Pulai dah dekat dgn umah...
Klu bg dia blk kg. dulu alamatnye tak dtg dah lah umah kami...kan lela kan...

Memandangkan lela & co. sampai ptg, ibu just hidangkan laksa and pisang goreng jer...tu pun made in kedai...hehehe...sori yer lela, lain kali aku masak utk hang...
Actually hari tu ibu ada suruh bibit kemaskan umah tu yg malas nk masak...kang dia nk buat kerja ibu lak sibuk nk masak...tak syok lah kan...so, ibu decide utk beli jer...

Ok...kat sini semua pikcas kami yg cukup happening... Paling gumbira 2 puteri kami...Damia & Aina...
Bukan kemain seronok diorg bermain...sampai nk suruh ambik gambar pun susah...terlari sana lari sini...memang payah...

So, layanlah pikcsa2 kami yg gumbira nih yer...



















Lepas posink2 kat umah, ibu bawa Lela & family ke Eco Park... Tak jauh pun dari umah, tak sampai pun 5 minit dah sampai...
Kat sini just bg ikan makan...bukan main seronok Damia bg ikan makan...
Habis semua roti dibgnye lansung tak ada chance ibu nk bg ikan makan...hehehe...

Pepepun yg penting diorg happy... Ni semua pikcas masa kami di Eco Park...so layan jer lah yer...























Quote:
To Noorlela...thanks a lot cz ajar aku membesorkan pikcas... Jasamu dikenang...hehehe...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net