By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 17-May-2009 23:41 Email | Share | Bookmark
Jln2 KL ~ Akhir, Jumpa K'Nurul & Selamat Hari Guru...





Tarikh: 03.05.2009
Masa: 9.00am - 9.20am
Lokasi: Kepong Sentral

Salam semua kengkawan... Peerrggghhh....akhirnye dapat jugak ibu update Jln2 KL utk yg terakhir kalinye...
Berminggu2 jugaklah ibu ambik masa utk update n3 Jln2 KL ni... Maklumlah 2-3 menjak ni ibu betul2 bz and tak sihat...
Ibu dilanda batuk dan selsema yg serius, sampai hilang suara dekat seminggu... Alhamdulillah kini ibu dah sihat walaupun ada batuk2 sikit...

Pepepun layan yer la pikcas yg k'Niza (s.i.l) snapkan ni, yg guna hp dia... Harap hp ibu...semua pikcas blur2...tension toi...
Pikcas ni masa tgh tunggu train kat Kepong Sentral... Sempat jugalah kami berposing...
Tapi tak banyak pikcas...

Jom layan.....




Pikcas yg blur ni dtgnye dari h/p ibu... Masa ni kat dlm train... Memang tension jer tgk pikcas2 ni...



Masa: 3.00pm ~ 4.00pm
Lokasi: Old Town Kopitiam, Gunung Rapat

Kami sampai Ipoh kul 12.00pm terus hantar mak blk kg. and makan tghari kat umah k'long... Lepas mkn ibu janji dgn k'nurul utk jumpa....
Akhirnye dapat jugak ibu berjumpa dgn k'nurul sefamily... Happy tak terkata...
Thanks to k'nurul cz sudi gak jumpa liyana & co...

Ibu ingatkan dah tak da rezeki nk jumpa k'nurul, entah camna masa kat dlm train tu tetiba terpikir...baik jumpa k'nurul tghari ni sbb for sure k'nurul tak blk KL lagi...
and terus ibu call k'nurul...memang sah k'nurul balik lepas lunch... So, ibu terus janji dgn k'nurul nk jumpa walaupun sekejap...

Jam 3.00pm baru ibu sampai kat Old Town Kopitiam, Gunung Rapat...sorry to k'nurul & hubby sbb tunggu liyana lama...
Almaklumlah beranak kecik ni cam2 nak dibuat...hehehe...

Pepepun memang best dapat jumpa k'nurul... Orgnye cukup baik & peramah... Anak2 dia pun comel2...
Geram tgk pipi Farah yg bambam tu and abgnye yg cukup handsome...
Hubby akak and hubby liyana punya minat yg sama...barang2 antik...haaa lepas ni klu blk ipoh kena dtg umah tau...
baru best kita nk bersembang and berposing... Hubby k'nurul pun ramah orgnye...sekapal dgn hubby liyana...sesama org Kedah... Satu bendera...hehehe...

Pepepun layan jer lah pikcas kami yg cukup happening ni...









Masa: 4.15pm ~ 4.45pm
Lokasi: S.A.B.K Maahad Al-Iman Asy-Syafiee, Jelapang ~ Sekolah K'Ngah

Lepas jumpa k'nurul & co, ibu bergerak lak hantar k'ngah balik asrama kat Sekolah Agama ni... Lagipun k'nurul nak gerak awal takut jln jem...

Masa kat sekolah k'ngah sempat jugaklah ibu berposing... Saja buat kenang2an at the same time ambik berkat mana tau rezeki abg long lak nanti kat sekolah ni...
Mudah2an...amin...







Ni lak pikcas anak dara den yg beraksi dlm kereta... Bukan blh duk diam anak dara ni klu dlm kereta...
Kejap nk kedepan...kejap nk kebelakang... Naik runsing abg long dia melayan aina ni...hehehe...





Pikcas2 yg belum ibu buh kat dlm n3 Jln2 KL... Entah camno lak blh tercicir...

Pikcas aina tu masa kat R&R berhenti makan tghari, klu tak silap otw nk ke Putrajaya masa tu..

Pikcas yg lg 1 tu masa kami nk ke KL... Tu kat KTM Ipoh... Tgh tunggu train kul 9.45pm...





Selamat Hari Guru ibu ucapkan utk guru2 diluar sana... Semoga kalian tabah dan sabar dlm mengajar anak2 murid yg kini makin aktif dan agresif...
Juga segala jasa dan pengorban guru2 akan tetap dikenang dan disanjung hingga akhir hayat... Terima kasih kerna mengajar anak2 kami dgn baik dan sempurna...



Nilah kad yg abg long buat khas utk mualimah Rohani dia sempena Hari Guru yg lepas...
Kad ni abg long buat sendiri hasil tunjuk ajar dari abah...
Ok tak??? Kira ok je lah yer...1st time buat sendiri...hehehe...
Tapi lepas tu abg long minta lak belikan hadiah, so ibu just beli brg yg semple jer utk mualimah dia...
Janji abg long happy... Mualimah dia suka...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net