By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 13-May-2009 23:16 Email | Share | Bookmark
Pandan Perdana, Gombak & Putrajaya...





Tarikh: 02. May 2009
Masa: 12.00pm ~ 1.30pm
Lokasi: Rumah P'Ya ~ Tmn Pandan Perdana

Bersambung kembali edisi Jalan2 KL... Kali ni n3 utk hari yg ke2...

Selepas breakfast kat umah m'ngah, kami bergerak ke Pandan Perdana... Rumah P'Ya...bezprend my hubby...
Utk pengetahuan kengkawan, p'ya atau nama sebenarnya Yahaya Bin Abdul Samad telah kembali kerahmatullah pada 07.05.2009 yg lalu...

Alhamdulillah sepanjang arwah sakit kami dpt menziarah sebanyak 2 kali...selama tu jugaklah kami ke KL 2 minggu berturut2...
Arwah meninggal sakit kancer hati... Memang sedih diatas pemergian arwah sbb arwah seorg yg sangat baik...Abah lak cukup terasa dgn permergian arwah...
Setiap kali arwah turun Ipoh pasti akan jumpa abah...dan ada saja kiriman utk anak2...
Semoga roh arwah ditempatkan digolong org2 yg soleh dan beriman...amin...Alfatihah utk arwah...

Sayangnye time kat umah arwah battery kamera ibu kong... Punya la frust tak terkata...
Dah la charger tak bawa...aaarrggghhh memang tension...
So, memang tak banyak pikcas yg diambil... Sempat snap 2 kpg jer masa kat umah arwah...





Masa: 2.00pm ~ 3.30pm
Lokasi: Rumah P'lang ~ Gombak Batu 10

Ni lak masa kami kat umah p'lang... Tghari tu p'lang suruh kami masak and makan sbb m'lang tak sihat...
Disebabkan malas dan dah kenyang makan dunkin's donuts kami pun tak lunch kat umah p'lang...
Tak dak langsung pikcas dgn m'lang & p'lang... Memang frust gileeeerrrrr....





Masa: 5.00pm ~ 7.00pm
Lokasi: Rumah Momma Lela ~ Putrajaya

Lepas lepak2 kat umah p'lang, kami bergerak lak ke rumah Lela ~ Momma Damia yg kat Putrajaya tu... Nasib baik dia ada kat umah...
Ikutkan hati dah malas nk p putrajaya sbb kamera dah tak leh nk berfungi, tapi s.i.l cakap kita guna kamera Lela...
Haaaaa good idea...so, kami pun calling2 lah Lela and akhirnye sampai gak kami kat umah Lela ni...

Masa kat sini banyak guna kamera Lela... Pikcas yg blur2 tu datangnye dari kamera h/p ibu.... Yg lain ada gak dari kamera h/p my s.i.l...k'niza...
Anyway thanks a lot yer momma Damia yg baik hati...











View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net