By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-May-2009 20:23 Email | Share | Bookmark
Besday Party & Mothers Day @ Umah M'usu





Happy Besday to Arif And Trisya... Semoga menjadi anak2 yg soleh dan solehah juga menjadi anak2 yg berjaya didunia dan diakhirat...amin...

Last Sunday kami ke besday party anak cousin ibu yg duk kat Batu Gajah tu...
Arif & Trisya 2 badik yg lahir dlm bulan yg sama....diorg ni anak cousin ibu yg bernama Zetty aka ayang...
Arif sambut besday dia yg ke-5 and Tryisa lak baru 1thn...

Pepepun layanlah pikcas yg tak seberapa ni yer... Ibu dah tak larat nk buat story mori nyer...hehehe... Biarlah pikcas2 ni yg menceritakanye yer...
Kemalasan sudah melanda diriku....


Kek besday and menu pada hari tu... Lupolak nak snap pikcas spageti yg ayang buat sendiri tu...


Aksi2 Arif & Trisya masa potong kek...


Aksi2 Trisya sebelum potong kek dgn mama, papa and atuknye...


Auji (anak my cousin - Eddy) and Aina yg tumpang bergaya dgn tiara kepunyaan Trisya...


Abah yg sabor melayan puteri nye makan... Org lain belum makan anak dara den dah makan... Sori yer tuan umah...hehehe....


Aina seronok dan leka main belon... Aksi abg long Aizat dgn basikal Arif...


Pikcas 3 sepupu...Haiqal (anak K'cho yg sulong), Arif and Aizat...


Pikcas campur2...



Lepas besday boy & girl tiup lilin.... Kami para ibu2 lak yg tiup lilin sempena Hari Ibu pd hari tu...
Kek tu abah yg sponsor utk para2 ibu... Thanks a lot yer abah... Sayang abah...





Actually n3 Jln2 KL belum habis lagi tau... Disebabkan Hari Ibu jatuh pada 10.05.09 maka ibu terpaksa mendahulukan n3 ini...hehehe...

Pepepun masih belum terlambat utk Liyana mengucapkan Selamat Hari Ibu buat ibu2 diluar sana...
Semoga kita kekal menjadi ibu yg penyayang dunia dan akhirat...
Kepada mak...Pn Hamidah Binti Mohd Sukor...kami semua sayang mak...and thanks kerna membesarkan kami dgn penuh kasih sayang dan kebahagian....love u forever...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net